понеділок, 27 травня 2019 07:00

Астролог розповіла, що чекати від понеділка

Астролог розповіла, що чекати від понеділка
Довіряйте своїй інтуїції. Цього дня вона не підведе. Фото: progolovne.in.ua

У понеділок 27 травня варто йти до перукарні. Зачіска пасуватиме. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Похід до перукарні буде вдалим. Роботою майстра залишитеся задоволені, - каже Максимова. - Довіряйте своїй інтуїції. Цього дня вона не підведе. Не уникайте складних завдань. Їх зумієте вирішити швидко та ефективно".

Вдалий час для презентації творчих проектів.

"Займайтеся художньою творчістю. Малюйте, фотографуйте, продумуйте новий дизайн приміщень. Пильнуйте під час проведення торгівельних операцій. Частіше траплятимуться помилки у розрахунках", - застерігає астролог.

Читайте повний прогноз астролога на понеділок 27 травня.

Овен

Доведеться відстоювати свої матеріальні інтереси. Уважно спостерігайте за змінами на ринку. Сьогоднішня сварка з коханими може стати останньою. Контролюйте себе. Втратити легше, ніж знайти.

Тілець

Зведіть до мінімуму грошові операції. Фінансовий ризик може довести до банкрутства. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Викинете гроші на вітер. Забудьте про дрібні недоліки своїх партнерів. Придивіться уважніше до їхніх чеснот. Розпочніть боротьбу із зайвою вагою.

Близнюки

Не затримуйте у себе великих сум. Гроші мають працювати. Пошуки нових фінансових партнерів не дадуть позитивного результату. Не захоплюйтеся листуванням з далекими незнайомцями. Ваше щастя зовсім близько.

Рак

Бережіть від пошкодження свої речі. Не наражайтеся на штрафні санкції. Ваша кишеня може постраждати від власної недбалості. Партнери не вимагатимуть від вас самопожертви. Більше часу присвятіть власним справам. Турбуватимуть головні болі.

Лев

Грошей вистачатиме лише на необхідне. Зачекайте з великими покупками. Якість куплених речей не задовольнятиме вас.

Діва

Помітних фінансових обмежень ви не відчуєте. Дозвольте собі відпочити від наднормової роботи. Проблеми партнерів вам здадуться дріб'язковими. Будьте більш чутливими. Вони чекають на вашу підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переможця Канського кінофестивалю-2019

Терези

Задовольнити свої потреби вповні ви не зможете. Бракуватиме грошей. До того ж зростуть витрати на потреби дітей. Кохані будуть у доброму гуморі. Не затримуйтеся на роботі допізна.

Скорпіон

Розмір прибутку не виправдає ваших сподівань. Перегляньте список запланованих покупок. Доведеться його суттєво скоротити. Ризикуєте стати героєм пліток.

Стрілець

Перехід на нове місце роботи не призведе до підвищення заробітків. Майте запас грошей для термінового ремонту. Випадковості у цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як дарунок долі. Наближаються кардинальні зміни в особистому житті.

Козеріг

Виставляти у продаж свої речі не слід. Приділіть більше уваги старшим членам родини. Утримайтеся від бажання посперечатися з ними. Прислухайтеся до їхніх порад.

Водолій

Фінансові розрахунки можуть виявитися невірними. Приймати швидкі рішення небезпечно. Годі демонструвати милим свою незалежність. Не позбавляйте себе радості відчувати піклування коханих.

Риби

Заробітки зростають. Вам щаститиме. Але не в азартних іграх. Провести вечір з коханими навряд чи вдасться. Телефонуйте їм частіше. Ви реагуватимете на зміну погодних умов.

Цього тижня не варто іти від обранців, шукати собі пару в інтернеті чи вирушати у далекі відрядження.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, що чекати від понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути