неділя, 26 травня 2019 20:00

Астролог попередила, чого не варто робити наступного тижня

Астролог попередила, чого не варто робити наступного тижня
Наступного тижня не варто шукати собі пару в інтернеті чи вирушати у далекі відрядження. Фото: http://kvant.space

Усе, що раніше здавалося нездійсненим, легко буде втілити у життя. Відступлять страхи і невпевненість. Про це для читачів Gazeta.ua розповідає астролог Олена Максимова.

"Боржники повертатимуть гроші. Але позичати свої речі зараз не варто. Вони до вас навряд чи повернутся, - пояснює Максимова. - Не намагаєтеся приховати щось. Усе таємне стане явним. Брехня вилізе боком".

За словами астролога, наступного тижня не варто іти від обранців, шукати собі пару в інтернеті чи вирушати у далекі відрядження.

"Загостриться інтуїція. Добре піде навчання. Легко даватимуться іноземні мови. Учні засвоюватимуть знання, які необхідні для складання ЗНО та вступу до університету. Заробітки не виправдають сподівань. Пишіть вірші, робіть дизайнерські проекти, малюйте та експериментуйте. Не лінуйтеся, аби не проґавити такий плідний період", - каже Олена Максимова і пропонує детальний гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Здаватиметься, що все відбувається за вашою спиною. Останніми дізнаватиметеся про події з життя колективу та родини. Грошей надійде вдосталь. Час накопичувати, а не тринькати. Уникайте лотерей та матеріальних суперечок. Плавання покращать самопочуття.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дійте, не зважаючи на чужу думку. Вам усе дано для того, щоб самостійно керувати своїм життям та приймати рішення. Завчасно сплануйте похід до крамниці. Необдумані покупки спустошать кишені. Вдалими будуть придбання смартфонів і комп'ютерів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будете в епіцентрі уваги. Ви готові висловлювати свою думку і заявляти світу про себе. Навчайтеся і діліться знаннями з іншими. За великими покупками іти не варто. Застрахуйте своє майно. Поміркуйте, куди варто вкласти існуючі кошти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Красномовство допоможе досягти бажаного. Вас помічатимуть і виділятимуть серед натовпу. Раптом навколо стане багато охочих співпрацювати з вами. Досить претензій та звинувачень на адресу коханих. Стримуйте себе, аби не наговорити зайвого. Турбуватиме нежить.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це тиждень командної роботи. Досить намагатися вирішувати все одноосібно. Мало що вдаватиметься. Дефіциту коштів не відчуєте, але гроші швидко зникатимуть. Відкладайте певну суму, аби згодом скористатися заощадженнями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не пручайтеся змінам. Будьте готові до оновлення. Рухайтеся у напрямку, який пропонує доля. Тоді зумієте вдало маневрувати і в потрібен момент утриматися на плаву. Позбувайтеся матеріальних заборгованостей, бо вони ускладнюватимуть життя. Злагода у родині – понад усе. Хотітиметься спокою та гармонії. Кохані зроблять усе для того, щоб вдома ви почувалися задоволеними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гороскопі Зеленського багато слабких планет – астролог

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Події швидко змінюватимуться. Вам це буде не до вподоби. Бракуватиме постійності. Не варто укладати угоди, давати позики. Домовленості скоро будуть розірвані, а борги не повернуть. Не затягуйте з лікуванням застуди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Переконаєтеся, що не все те золото, що блищить. Розчаруєтеся у кумирах. Побачите, хто і чим дихає. Не варто планувати важливих фінансових операцій. Краще сплануйте бюджет на літо. Призначайте перше побачення у п'ятницю. Не цурайтеся відвертих розмов. Зробите багато відкриттів для себе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З'являтиметься багато ідей. Плануйте, продумуйте, але не спішіть їх озвучувати. Самі себе зурочите. Дещо з ваших задумів привласнять інші. У понеділок і вівторок вдало пройде візит до стоматолога. Посильте догляд за зубами і яснами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Будете консервативними і погано реагуватимете на зміни. Не спішіть опиратися чомусь новому. Бережіть стосунки з дорогими серцю людьми. Тримайте язик за зубами. Ризикуєте розпатякати чужі таємниці і завдати шкоди тим, кого любите. Позбавляйтеся шкідливих звичок. Легко буде кинути пити і палити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Подорожуйте і пізнавайте світ навколо себе. Залишайтеся відвертими з коханими. Не приховуйте своїх почуттів. Справи підуть вдало. До основного заробітку додадуться преміальні. Приділіть достатньо уваги друзям, які потрапили у халепу. Не шукайте приводу для відмови. Добре пройдуть процедури з покращення зору.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не перестаєте думати про дітей і коханим. Приділяйте їм більше уваги, цінуйте і залишайтеся вдячними. Утримайтеся від освідчень і запрошень на побачення. Грошей у гаманці стає менше. Але ви завжди можете покластися на батьків чи коханих. Через нервове виснаження турбуватиме безсоння. Випийте на ніч склянку молока з медом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ремінь або розтин"- українців привчатимуть пристібатись через шокуючу соцрекламу

Зараз ви читаєте новину «Астролог попередила, чого не варто робити наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути