четвер, 18 липня 2019 07:00

Астролог назвала знаки, які зароблятимуть більше за інших

Астролог назвала знаки, які зароблятимуть більше за інших
18 липня відкладіть службове відрядження. Воно не буде вдалим. Фото: ukr.media

У четвер 18 липня не розраховуйте на удачу. Бажання не співпадатимуть із можливостями. Про це Gazeta.ua розповідає астролог Олена Максимова.

"Ретельно перевіряйте результати своїх розрахунків, - говорить астролог. - Виходьте з дому заздалегідь. Бо можливі затримки через проблеми з транспортом. Засоби зв'язку підведуть. Не слід переоснащувати комп'ютери та електроніку в авто. Це тільки нашкодить їхній роботі. Відкладіть службове відрядження. Воно не буде вдалим. Не давайте обіцянок друзям і коханим. Дотримати їх буде складно".

Астролог назвала знаки, які зароблятимуть більше за інших.

"Леви, Діви, Терези та Козероги не матимуть проблем з грішми, - каже Олена Максимова. – У ваших кишенях буде вдосталь коштів. Зароблятимете більше за інших, тому зможете дозволити собі дорожчі покупки".

Овен

Незабаром вам знадобиться чимала сума грошей. Зароблені у цей день фінанси бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги. Молодші члени родини не даватимуть вам спокою. Змиріться. Доведеться відмовитися від частини своїх планів.

Тілець

Зачекайте з прийняттям рішення про зміну місця роботи. Ви не одержите там обіцяного заробітку. Ще раз уточніть деталі. Призначайте побачення коханим. Говоріть їм про свої почуття. Можливе загострення кон'юнктивіту. Запобігайте потраплянню пилу в очі.

Близнюки

Обіцяні гроші не дійдуть до вас у повному обсязі. Частина заробленого буде стягнена у вигляді штрафів чи комісійних. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Рак

Тиск зовнішніх обставин примусить вас переплачувати за надані послуги. По можливості відкладіть оформлення майнової документації. Не поспішайте з прийняттям рішень. Непорозуміння у родині виникатимуть через брак спільних інтересів.

Лев

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони не дбатимуть про ваш заробіток.

Діва

Чекайте вагомого прибутку. Подумайте над вигідним розподілом грошей. Не вкладайте одразу кошти у новий проект. Тікати від неприємних розмов зі знайомими не слід. Прикличте на допомогу почуття гумору. Розрядіть обстановку. Розмова піде у конструктивному руслі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення в різних куточках планети: показали неймовірні фото та відео

Терези

Справи йтимуть своїм ходом. Коштів вистачатиме на забезпечення звичного способу життя. Хтось із боржників може повернути вам гроші. Не сидіть вдома наодинці з власними думками. Розважтеся з друзями.

Скорпіон

Грошей обмаль. Зростають витрати на дітей. Батьки потребуватимуть вашої матеріальної допомоги. Робити покупки у цей день не слід.

Стрілець

Не шукайте можливості швидко заробити великі гроші. Втратите більші. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток. Знов закохатися у свою "половинку" буде не важко. Вона виглядатиме чудово. Ще й поводитиметься шляхетно.

Козеріг

Заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить. Слідкуйте за своїми словами. Одержану з ваших уст інформацію можуть використати проти вас.

Водолій

Зекономити не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте на ринку. Вам можуть продати неякісний товар.

Риби

Зведіть витрати до необхідного мінімуму. Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно відкоригуйте свої плани. Ставтеся спокійно до сенсаційних новин. Особливо якщо їх принесли вам емоційні знайомі.

Із п`ятниці, 19 липня, температура повітря в Україні почне підвищуватися і подекуди сягатиме +33 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Астролог назвала знаки, які зароблятимуть більше за інших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути