четвер, 19 вересня 2019 07:00

Астролог назвала знаки, у чиїх кишенях стане більше грошей

Астролог назвала знаки, у чиїх кишенях стане більше грошей
Ділові зустрічі краще перенести. Варто бути обережними з ліками. Фото: astrozodiac.net

У четвер 19 вересня люди будуть надто вразливими. Слідкуйте за своїми словами. Не ображайте оточуючих. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не будьте швидкими на розправу. Запальні натури виявлятимуть гарячковість з найменшого приводу, - каже астролог. - Виникатимуть проблеми з увагою. Губитимуться речі. Ділові зустрічі краще перенести. Варто бути обережними з ліками, агресивними речовинами та продуктами харчування. Запобігайте отруєнню організму. Більше грошей стане у кишені Левів, Стрільців та Риб".

Овен

Здійсненню ваших фінансових планів перешкоджатимуть зовнішні обставини. Залишайтеся зібраними. Незабаром очікуються зміни на краще.

Тілець

Відмовтеся від походу по крамницях. Даремно витратите гроші. Куплений одяг не носитиметься. Присвятіть цей вечір собі. Займіться улюбленими справами. Не беріться за вирішення чужих проблем.

Близнюки

Поставтеся обережно до нових фінансових пропозицій. Ваші доходи суттєво не зміняться. Погоджуйтеся на додаткову роботу. Влаштуйте вечір спогадів у родині. Перегляньте домашнє відео.

Рак

Прибутки будуть меншими за очікувані. Відчуватиметься дефіцит коштів. Зумійте розумно розпорядитися наявними грошима.

Лев

Не залишайте дітей без нагляду. Пильнуйте за роботою побутової техніки. Вам бракуватиме терпіння під час розмов з коханими. Партнери демонструватимуть гірші риси характеру. Тримайтеся. Скоро все стане на свої місця.

Діва

Частина доходів піде на погашення термінових рахунків. Очікувана фінансова допомога затримається. Не час робити великі покупки. Пробачайте коханих. Давайте їм другий шанс. Незабаром стосунки стабілізуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень моди у Лондоні: як стильно та тепло вдягатись восени

Терези

Оберіть позицію спостерігача. Слідкуйте за змінами на ринку. Намагання заробити додаткову суму не дадуть результату.

Скорпіон

Є небезпека втрат через прийняття поспішних рішень. Не оформляйте майнових доручень. Перевіряйте здачу на ринку. Не допускайте нищівної іронії під час спілкування з коханими.

Стрілець

Стосунки складатимуться гармонійно, та ви бажатимете більшого. Схаменіться. Спробуйте придивитися до своїх партнерів. Ви недооцінюєте їхні чесноти.

Козеріг

Фінансова ситуація стає складнішою. Знадобляться додаткові матеріальні ресурси. Не користуйтеся кредитними картками. Не варто робити пірсинг чи татуювання. Місця пошкодження тіла загоюватимуться грубими шрамами. Можливе нагноєння.

Водолій

Усе йде за планом. Недостачі наприкінці дня не буде. Пильнуйте під час проведення операції з купівлі нерухомості. День видасться напруженим. Призначайте побачення на вечір.

Риби

Фінансове питання стоятиме не так гостро як раніше. Проте доходи ще вповні не покриватимуть ваших потреб. Намагайтеся уникати заборгованостей.

Астролог попередила, чого чекати від тижня, який триває.

Зараз ви читаєте новину «Астролог назвала знаки, у чиїх кишенях стане більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути