Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2007 16:57

Арештовано майно лікаря-косметолога, яка зробила, невдалий "укол краси"Оксані Пушкіній

Тверський суд Москви заарештував майно косметолога Гелени Риманенко, яка в 2004 році без відповідної ліцензії зробила відомій телеведучій Оксані Пушкіній вдома "укол краси", в результаті якого у потерпілої виникло хронічне запалення.

Суд розглядатиме справу в закритому режимі. Це пов"язано з тим, що матеріалах містяться відомості про приватне життя потерпілої і свідків, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на адвоката позивальниці Олену Львову. Вона розповіла, що суд наклав арешт на майно обвинуваченої - двох квартир і машини - як забезпечувальна міра по цивільному позову Пушкіної.

Слухання почнуться 28 вересня. Як Львова пояснила раніше, Гелена Риманенко притягується до відповідальності за надання косметологічної допомоги вдома без ліцензії і надання косметологічних послуг, що не відповідають вимогам безпеки. За словами Львової, в 2004 році лікар зробила Оксані Пушкіній вдома "укол краси". Телеведучій була зроблена ін"єкція невстановленої речовини, що завдало тяжкої шкоди здоров"ю.

В рамках кримінальної справи, як розповіла адвокат, Пушкіна заявила позов про відшкодування матеріальної шкоди - витрат на лікування - у розмірі 5 млн. рублів, а також морального збитку у розмірі 1 млн. доларів. У разі позитивного рішення телеведуча просить перевести вказані гроші в дитячий гематологічний центр.

"Ми не жадаємо крові або того, щоб її посадили, але вона повинна відповісти по заслугах", - сказала Львова, додавши, що обвинувачена повністю заперечує свою провину. За прогнозами адвоката, процес може завершитися протягом двох робочих тижнів, якщо його штучно не затягуватимуть.

Сама Оксана Пушкіна заявила, що звернулася до суду з метою створити прецедент, "показати... постраждалим сотням тисяч жінок по країні і СНД, що є шлях, по якому можна притягати до відповідальності".

Вона підкреслила, що за три роки з моменту ін"єкції "пройшов ряд гучних відставок в Мінохоронздоров"я". "Кримінальна справа порушена, і це є гарантом того, що все-таки контрафакт, який у мене вже в тканинах, в таких кількостях не надходитиме до нашої країни, як до цих пір", - сказала ведуча.

Зараз ви читаєте новину «Арештовано майно лікаря-косметолога, яка зробила, невдалий "укол краси"Оксані Пушкіній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути