середа, 06 червня 2007 17:38

Антиглобалісти заблокували залізницю до Хайлігендамму

Повідомлення між Кюлунгсборном і Хайлігендаммом, де в середу відкривається саміт "вісімки", тимчасово перервано через дії антиглобалістів, сказав один з провідників потягу, який курсує по одноколійній залізниці між двома містами.

Антиглобалісти накидав на рейки одноколійки гілки дерев і різні предмети, щоб перешкодити роботі єдиної "дороги життя" між двома населеними пунктами.

"Ми отримали невелику паузу в нашому залізничному повідомленні, поки поліція і пожежники звільнять для нас дорогу", - сказав провідник.

Співробітник поліцейського управління підтвердив, що антиглобалісти всілись на рейки і їх довелося звідти, як відзначив співбесідник агентства, "ввічливо видаляти".

В основному вузькоколейна залізницю блокували приблизно вісім тисяч демонстрантів на контрольно-пропускному пункті "Реннбан", де проходять перевірку всі, хто має право на в"їзд у зону безпеки навколо місця проведення саміту.

Паровозна вузькоколійна залізниця, яку ласкаво називають "Моллі", зв"язує німецькі курорти Пад-доберан, Хайлігендамм і Кюлунгсборн і має протяжність близько 15 кілометрів.

"Моллі" є єдиним транспортним засобом, який дозволяє потрапити з Кюлунгсборна, де розташований міжнародний прес-центр, в Хайлігендамм, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Антиглобалісти заблокували залізницю до Хайлігендамму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути