четвер, 21 листопада 2013 14:24

Англомовну книжку про Вінницю надрукують у США і надішлють протягом тижня
10

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

20 листопада у Вінниці американський волонтер Корпусу Миру Майкл Діксон презентував книгу-фотоальбом "Вінниця чекає на тебе". Це англомовне видання для туристів, які хочуть відвідати подільське місто.

"Весь фотоальбом насичений фотографіями пам'ятних місць, які я радив би відвідати у Вінниці. Їх досить багато. Це книга про людей, архітектуру, культуру, побут, гостинність вінничан. За два роки життя у Вінниці я трохи вивчив місто та людей. Мені подобається, що у вінницьких трамваях та тролейбусах люди розмовляють і посміхаються. Я об'їздив інші міста України, але там такого не побачив", - зауважив Діксон.

Книгу можна замовити через Інтернет. Її надрукують у США і протягом тижня надішлють за вказаною адресою. Вартість книги складає близько 23 дол.

"Ми використали спеціальний ресурс, який дає можливість за посиланням зробити індивідуальне замовлення. Ця книга дозволяє дивитись на Вінницю як на туристичний та культурний об'єкт. Вінниччина зображена очима іноземця для іноземців", - додав директор "Подільської агенції регіонального розвитку" Олег Левченко.

Директор Департаменту культури Вінницької міськради Ірина Френкель зазначила, що їй було цікаво прочитати перелік свят та подій.

"Так, я написав про ваші свята та фестивалі. Вони заслуговують на особливу увагу. Адже іноземні туристи залюбки приїдуть у період проведення фестивалів. А їх у вас дуже багато. Якщо ж у іноземець буде обмежений у часі, йому слід показати центр міста. І почати з Водонапірної вежі, як ікони вашого міста. Найважливішою будівлею я вважаю готель "Савой", який зараз відроджується. Взагалі, тут забагато місць, щоб умістити у 2-3-годинний тур. Але так можна наштовхнути на думку, щоб повернутись у Вінницю знову", - підсумував Майкл Діксон.

Також показав кишеньковий путівник, в якому є схема пішохідного маршруту по найвизначнішим пам'яткам центру міста. Згадав також і про унікальний музей історії трамвайного руху, який щойно відкрився у Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «Англомовну книжку про Вінницю надрукують у США і надішлють протягом тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути