середа, 11 квітня 2018 12:47

Анастасія Абрамчук перебуває в реанімації турецької клініки - негайно потрібна допомога

Автор: Фото надане Світланою Абрамчук
  Кожен день в палаті реанімації для Анастасії коштує понад 1 тисячу доларів
Кожен день в палаті реанімації для Анастасії коштує понад 1 тисячу доларів

7-річна Анастасія Абрамчук з міста Ковель на Волині перебуває в одній із турецьких клінік. Дівчинці видалили пухлину стовбура головного мозку. Операція пройшла успішно. Але в організм потрапила інфекція. Дівчинка в реанімації. Кожен день коштує $1,1 тис. Рідні просять допомоги.

"Настуня в нас народилася здоровою дитиною. 2016 року пішла в перший клас. У грудні прийшла зі школи і ми помітили, що в неї перекосились очі. Нас направили на МРТ. Під час обстеження в Настуні виявили пухлину стовбура головного мозку. Госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Призначили лікування по протоколу: 27 сеансів радіотерапії і 6 курсів хімії. Бо такі операції в Україні не роблять.

Ми пройшли тільки 13 курсів радіотерапії. Дитині різко стало погано і все відмінили. В Настуні стався лівосторонній перез і відняло мову. Через сильні болі вона не могла навіть сидіти. Ми звертались до різних клінік, але скрізь відмовляли. Торік влітку нас погодилась прийняти турецька клініка Лів Госпіталь, де Настуню мали оперувати. Але через тяжкий стан легенів вона не могла витримати довготривалий наркоз. Там ми пройшли тільки 20 курсів радіотерапії.

Стан дитини стабілізувався, вона почала сама сидіти, говорити, їсти. Після цього ми повернулись в Україну, де було все стабільно 4 місяці. Ми прийняли ще 5 курсів хімії. Але в грудні МРТ показало, що пухлина збільшилась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денису Салію на слуховий імплантат не вистачає $10 тисяч

На початку січня Настуню прооперували в іншій турецькій клінці Медікал Парк. Все пройшло успішно. Донечка почала ставати на ніжки. Пройшли курс імуно- і хіміотерапії. Але десь взялась інфекція і дитину забрали в реанімацію.

Стан стабілізували. Якщо все буде добре, переведуть у палату. Кожен день у палаті реанімації коштує понад тисячу доларів. Для нас це непередбачувані витрати, а попереду ще імунотерапія і хімія. Благаємо всіх небайдужих людей про допомогу на порятунок нашої донечки. Адже вона вже пройшла такий складний шлях боротьби за своє життя", - розповіла Gazeta.ua мати Світлана Абрамчук.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку: 4149 4996 4811 1977 (батько Анастасії Абрамчук Сергій Петрович). ‎Контакти Світлани Абрамчук: 0(95) 461 02 81, Viber : 0 (66) 211 12 25.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Абрамчук перебуває в реанімації турецької клініки - негайно потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути