середа, 20 лютого 2008 11:24

Американські медики готують Настю Хабенську до чергової операції

Стан дружини Хабенського викликає серйозне побоювання у лікарів - останнє обстеження показало, що у неї знову розрослася пухлина.

Днями Анастасію перевели з відділення нейрології у спеціалізований медичний центр, розташований при клініці "Седарс-Сінай". Лікарем Насті тепер є завідувач центру доктор Кіт Блек. Медики наполягають на терміновому хірургічному втручанні. Проте, робити операцію чи ні, вирішуватиме чоловік Анастасії Костянтин.

За американськими законами пацієнтка точно повинна знати, у чому полягатиме хірургічне втручання, як проходитиме і які наслідки можуть бути. Оскільки Настя погано говорить англійської, а у клініці немає російськомовних лікарів, спеціально до Лос-Анджелеса запросили фахівця у галузі молекулярної нейрохірургії Юлію Любимову, яка є співробітником Української академії наук і тісно співробітничає з американськими хірургами, повідомляє газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Американські медики готують Настю Хабенську до чергової операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути