середа, 21 лютого 2007 12:48

Американська Кіноакадемія визначила номінантів на Оскар

У вівторок, 20 лютого, американська Кіноакадемія закрила прийом бюлетенів для голосування за номінатів на Оскар. Серед них не виявилося Бреда Пітта, якому Кіноакадемія відмовила у номінації на Оскар за участь у фільмі "Вавилон".

Наразі потрібно підрахувати голоси за кожного претендента. Традиційно процес підрахунку ведуть фахівці аудиторської компанії Pricewaterhouse. Два експерти компанії і четверо їхніх помічників будуть опрацьовувати прислані майже 6 тисячами членів Кіноакадемії бюлетені.

Робота над бюлетенями займе три доби, у цей час вони будуть знаходиться в суворо засекреченому місці.

До моменту вручення Оскарів на урочистій церемонії імена переможців будуть знати лише два експерти Pricewaterhouse. Навіть помічники аудиторів допускаються лише до процедури попереднього підрахунку голосів.

Імена переможців у кожній категорії розміщуються в конверти, що роздруковуються на сцені під час церемонії. Співробітники Pricewaterhouse виготовлять два набори таких конвертів, і помістять їх у спеціальні портфелі.

Напередодні вручення Оскару два портфелі будуть доставлені на місце проведення церемонії в різний час і різні маршрути, що тримаються в строгому секреті.

Урочиста церемонія вручення премії Американської академії кінмистецтв пройде 25 лютого в Лос-Анджелесі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американська Кіноакадемія визначила номінантів на Оскар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути