неділя, 29 квітня 2007 12:16

Американець вкрав 26 автомобілів, щоб їздити до своєї коханої

У Каліфорнії за підозрою в угоні 26 автомобілів арештований американець Антоніо Морено, що користувався вкраденими автомобілями, щоб їздити до своєї коханої в Санта-Барбару. 31-річний Морено був арештований біля свого будинку в передмісті Лос-Анджелеса Інглвуд, що приблизно в 150 кілометрах від Санта-Барбари; у цей момент Морено був за кермом вкраденої машини Toyota Camry 1987 року випуску.

Поліція запідозрила щось незвичайне, помітивши серед вкрадених за останні кілька місяців машин 26 автомобілів марки Toyota Camry і Nissan Sentra старих років випуску. Всіх їх або викрадали в Інглвуде і знаходили в Санта-Барбарі, або навпаки. Як виявилось, таким чином злочинець "викрадав засоби пересування для продовження любовних відносин", мовиться в повідомленні поліції.

У самого Морено не було ані машини, ані прав. Заводив він вкрадені автомобілі невеликим пристроєм, який працював тільки для вказаних машин, причому тільки старих років випуску. В даний час Морено перебуває у в"язниці в Лос-Анджелесі. Подруга, до якої їздив викрадач, заявила слідчим, що вона весь цей час намагалася від нього позбавитися, повідомляє Gazeta.ru з посиланням на Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Американець вкрав 26 автомобілів, щоб їздити до своєї коханої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути