пʼятниця, 14 грудня 2007 13:33

Американця посадили на 225 років за мастурбацію

Американця посадили на 225 років за мастурбацію
Жителя штату Монтана, достроково звільненого після відбування 9 років ув"язнення за зґвалтування, засуджено до 225 років позбавлення волі за три епізоди появи у громадському місці в голому вигляді, повідомляє FOXNews.

Окружний суддя Джеймс Хайнес засудив Роберта Стернса до 75 років за кожен епізод. "Я ніколи не стикався з таким жорстоким вироком за здійснення ненасильницьких дій, - відзначив адвокат підсудного. - Посадити Стернса під замок і викинути ключі - не кращий варіант вирішення проблеми".

У жовтні окружний суд визнав 45-річного чоловіка винним у  докучаннях, оголенні і мастурбації перед трьома жінками у двох парках Гамільтона. Інциденти відбулися у вересні, листопаді і грудні 2006 року.

Коли Стернс був арештований у березні 2007 року, він знаходився на випробувальному терміні після дострокового звільнення з в"язниці, в яку він потрапив за злочини, здійснені у 1997 році, - ексгібіціонізм і зґвалтування.

"Ви опинилися тут через свою поведінку. Ви не можете подавити своє бажання піти у парк, хоча знаєте, що вас за це чекає. Ви просто не в змозі виправитися і продемонстрували це двічі", - сказав суддя, зачитуючи вирок, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Американця посадили на 225 років за мастурбацію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути