пʼятниця, 12 серпня 2011 17:20

Американці скоріше відмовляться від шоколаду та кави, ніж від телефонів

Американці скоріше відмовляться від шоколаду та кави, ніж від телефонів

Американська технологічна компанія TeleNav провела опитування, згідно з результатами якого більше половини американців швидше відмовилися б на тиждень від шоколаду, алкоголю та кави, ніж тимчасово розлучилися б зі своїми телефонами.

У ході дослідження, було встановлено, що третина опитаних відмовилися б від сексу, 22% - від зубної щітки, а 21% скоріше б вийшли з будинку без взуття, ніж без мобільного телефону. 66% кладуть поруч із собою свої смартфони, коли лягають спати.

За результатами іншого опитування, проведеного раніше британською компанією Intersperience, наша залежність настільки сильна, що люди порівняли добу, проведену без інтернету, з відмовою від алкоголю та сигарет.

А за даними опитування, проведеного Університетом Меріленда, у студентів, відлучених від інтернету та ЗМІ, почали проявлятись ознаки абстинентного синдрому (синдром фізичних та / або психічних розладів, що розвивається у хворих наркоманією і алкоголізмом через деякий час після припинення прийому наркотику, алкоголю або зменшення їх дози . Абстинентний синдром є складовою частиною синдрому фізичної залежності).

Нагадаємо, в кінці липня повідомлялося, що у Великобританії пройшло дослідження, в ході якого соціологи мали намір з'ясувати ставлення користувачів до користування інтернетом, смартфонами та іншими пристроями. У ході дослідження було встановлено, що 53% жителів Великобританії почуваються засмученими й 40% - самотніми, коли позбавляються доступу до інтернету.

Зараз ви читаєте новину «Американці скоріше відмовляться від шоколаду та кави, ніж від телефонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути