пʼятниця, 27 червня 2008 13:38

Актор Біл Мюррей розлучився з дружиною після одинадцяти років шлюбу

Актор Біл Мюррей розлучився з дружиною після одинадцяти років шлюбу
Знаменитий голлівудський актор Біл Мюррей завершив шлюборозлучний процес зі своєю дружиною, з якою прожив разом майже 11 років. Розірвання шлюбу затверджене судом округу Чарлстон (штат Південна Кароліна) через місяць після подачі документів.

Згідно обнародуваним в четвер випискам з рішення суду, четверо дітей пари виховуватиме колишня дружина актора Дженніфер Батлер Мюррей.

Сам Біл отримав право зустрічатися зі своїми дітьми і зобов"язаний виплачувати аліменти. Дженніфер відходять два будинки на Салліван-Айленд (Південна Кароліна) і в Каліфорнії. Решта подробиць шлюборозлучної угоди, за наполяганням екс-подружжя, розголошуванню не підлягають.

57-річний Мюррей добре знайомий любителям кіно. У 1982 році він знявся в тандемі з Дастіном Хоффманом в стрічці "Тутсі". По-справжньому гучну славу Білу приніс культовий фільм "Мисливці за привидами" 1984 року.

Потім вийшли "День бабака" (1993), "Академія Рашмора" (1998) і "Труднощі перекладу" (2003). Остання стрічка принесла Мюррею "Золотий глобус" і номінацію на премію "Оскар", повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Актор Біл Мюррей розлучився з дружиною після одинадцяти років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути