Ексклюзиви
субота, 24 квітня 2021 08:45

Які таємниці стануть відомі

Які таємниці стануть відомі
Зарядка для очей допоможе укріпити очні м'язи. Фото: pixabay.com

24 квітня ламкими будуть кістки, кришитимуться зуби та нігті. Поповніть свій раціон рибою і молочними продуктами. Організму необхідний кальцій. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зарядка для очей допоможе укріпити очні м'язи, - каже астрологиня. - Уповільнюється перистальтика кишок. Літні люди страждатимуть від запорів. Їжте продукти, багаті на клітковину. Не перевантажуйте шлунок. Затримуватимуться критичні дні у жінок. Чоловіки матимуть проблеми з потенцією. Не слід сідати за кермо. Це серйозно спустошить вашу кишеню. У ці вихідні стануть відомі чимало сімейних таємниць. Прислухайтеся до літніх родичів. Із їхніх уст лунатиме істина. Довідаєтеся багато цікавого про своїх батьків, бабусів і дідусів. Не спішіть засуджувати. Спробуйте зрозуміти, поспівчувати і підтримати їх".

Овен

Спостерігатиметься тимчасове погіршення зору. Не сидіть довго перед телевізором. Відкладіть читання. Посидьте вдень із закритими очима.

Телець

Проведіть профілактику серцево-судинних захворювань. Відвідайте тренажерну залу. Контролюйте свій пульс під час тренувань.

Близнюки

Не йдіть на прийом до стоматолога. Лікування зубів пройде з ускладненнями. Рухайтеся обережно. Легко з'являтимуться синці на тілі.

Рак

Погодьтеся на участь у невеликому туристському поході. Вам необхідні свіже повітря і рух. Віддавайте перевагу фізичній праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24-25 квітня: кому принесуть щастя останні вихідні місяця

Лев

Загострюються хвороби печінки. Стережіться захворювання на вірусний гепатит. Відмовтеся від уживання алкоголю. Добре мийте руки перед їдою.

Діва

Ви реагуватимете на зміну атмосферного тиску. Можливі спазми судин головного мозку. Погіршується слух. Не бажано сідати за кермо.

Терези

Намагайтеся довго не стояти на одному місці. Не провокуйте появи набряку на ногах. Стимулюйте відтік крові з вен. Прийміть теплу ванну перед сном.

Скорпіон

Підвищується емоційна вразливість. Вас дратуватимуть дії оточуючих. Починайте ранок з контрастного душу. Зробіть розслаблюючий масаж.

Стрілець

Добрий час для початку боротьби з целюлітом. Можна спробувати нову дієту. Скористайтеся кремами для корекції фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страсний тиждень: коли починається, головні традиції та заборони

Козеріг

Займіться профілактикою хронічних захворювань. Не провокуйте загострення існуючих хвороб. Більше часу приділіть водним процедурам.

Водолій

В цілому буде добре самопочуття. Приділіть увагу догляду за шкірою тіла. Спробуйте нові косметичні препарати. Пийте чисту воду.

Риби

Бережіть ноги і поперек від холоду. Одягайтеся за погодою. Можуть повернутися недоліковані нежить і кашель.

24-25 квітня вибирайте активні форми відпочинку. Тіло потребуватиме руху. Мозок бажатиме яскравих вражень.

Зараз ви читаєте новину «Які таємниці стануть відомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути