Ексклюзиви
субота, 24 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 24-25 квітня: кому принесуть щастя останні вихідні місяця

Гороскоп на 24-25 квітня: кому принесуть щастя останні вихідні місяця
Від монотонних занять швидко наставатиме втома. Фото: pixabay.com

24-25 квітня вибирайте активні форми відпочинку. Тіло потребуватиме руху. Мозок бажатиме яскравих вражень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Від монотонних занять швидко наставатиме втома, - каже астрологиня. – Може розболітися голова. Тож не відмовляйте собі у задоволенні зайнятися спортом чи туризмом. Вболівайте за улюблену команду. Танцюйте. Утримайтеся від бурхливих дискусій. У найгіршому випадку вони можуть закінчитися бійкою. Останні вихідні місяця принесуть щастя Ракам, Дівам і Скорпіонам".

Овен

Не беріть з собою на відпочинок надмірної суми грошей. Ви не помітите втрати частини з них. Є небезпека переплати за надані сервісні послуги.

Телець

Надійдуть очікувані гроші. Але не у повному обсязі. Сплатіть лише необхідні рахунки. Надавайте перевагу безготівковій формі розрахунку.

Близнюки

Значних фінансових надходжень не буде. Намагайтеся без потреби не ходити по ринку. Придбаєте зайві речі, а кишені спорожніють.

Рак

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Доведеться обирати між відпочинком і роботою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сюрпризи готує квітень наостанок

Лев

Триває скрутний фінансовий період. Суттєвих грошових надходжень не буде. Не робіть боргів. Повернути їх вчасно буде складно.

Діва

Коштів вистачатиме на добрий відпочинок з родиною. Але зарання планувати витрати не треба. Ваша фінансова підтримка знадобиться оточуючим.

Терези

Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево. Не відмовляйте рідним у матеріальній підтримці.

Скорпіон

Збільшується список витрат. Наявних коштів вистачатиме на їх покриття. Турбуватися про нестачу грошей не треба. Уважно рахуйте.

Стрілець

Проблем з грішми не буде. Проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте заповнення гарантійних талонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг і заморозки: українців шокував прогноз на останні вихідні квітня

Козеріг

У ці дні займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Водолій

Додаткових витрат потребуватиме ваш дім. Купуйте меблі та предмети інтер'єру. Намагайтеся обійтися без оформлення кредиту.

Риби

Ваші фінансові можливості обмежені. Бережіть свої речі від пошкодження. Збільшаться витрати на потреби дітей.

Страсний тиждень 2021 року розпочнеться 26 квітня й завершиться 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24-25 квітня: кому принесуть щастя останні вихідні місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути