середа, 18 лютого 2009 10:17

Яка ситуація у банках, які взяв під своє крило НБУ

Яка ситуація у банках, які взяв під своє крило НБУ
Про події в банках, в яких діє тимчасова адміністрація, а так само про ситуацію з поверненнями депозитів інформує Дело.

Банк "Надра"

Банкомати "Надра" як і раніше не працюють. Відсотки за внесками можна отримати тільки у порядку живої черги у відділенні банку. У касах встановлені ліміти — 200 гривень на депозитну (зелену) картку і до тисячі гривень на решту всіх типів карт. Сума сплачених по безготівкових платежах товарів в магазинах обмежена 150 гривнями на добу.

Банк "Київ"

Ліміти на зняття готівки в банкоматі і в касі банку складають 500 гривень на добу. У банку не відповіли, коли ж ця сума переглядатиметься, проте запропонували розплачуватися картами в магазині — сума сплаченого за безготівковим платежем товару не обмежена.

Укрпромбанк

У відділеннях банку продовжують видавати відсотки за депозитами з добовим лімітом — тисяча гривень. Депозити, термін яких закінчився, продовжуються на півроку. Максимальні ставки за такими внесками — 21% річних в гривні і 13,5% в доларах.

"Національний кредит"

Якщо у понеділок забрати відсотки за депозитом було неможливо, то вже вчора у відділеннях банку з`явилися гроші. Банк почав виплачувати відсотки з обмеженням 300 гривень на день. Цей ліміт встановлений як на зняття грошей з банкомату, так і на отримання їх у касі банку.

Західінкомбанк

"Готівки в банкоматах і касах відділень банку немає", — чесно зізнаються в колл-центрі Західінкомбанка. Проте обіцяють, що відновлять видачу відсотків за депозитами наступного тижня.

"Причорномор`я"

Банк не проводить виплат ані депозитів, у яких закінчився термін, ані відсотків за внесками. Проте в колл-центрі банку пообіцяли, що вже у п`ятницю можуть відбутися зміни в кращу сторону.

Промінвестбанк

В ПІБі, як і раніше, видають еквівалент 200 доларів. До кінця лютого, коли буде знята тимчасова адміністрація, в банку планують переглянути денні ліміти у бік збільшення.

Зараз ви читаєте новину «Яка ситуація у банках, які взяв під своє крило НБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути