Ексклюзиви
середа, 09 травня 2007 11:42

7 тисяч військовослужбовців беруть участь в московському параді на честь Дня Перемоги

У Москві 9 травня в 10:00 почався військовий парад на честь 62 річниці Великої Перемоги. У параді на Червоній площі беруть участь сім тисяч військовослужбовців - на одну тисячу більше, ніж в 2006 році.

Приймає парад міністр оборони РФ Анатолій Сердюков, командує парадом - командувач військами Московського військового округу генерал армії Володимир Бакин.

На Червону площу винесуть Прапор Перемоги, який спеціальний для цього доставлять з Центрального музею Збройних сил. Услід за автомобілем командувача парадом прохід відкриє рота барабанщиків Московського військово-музичного училища. За ними пройдуть знаменні групи з Державним прапором РФ, Прапором Перемоги, прапором Збройних сил РФ.

У історичній частині параду Знаменна рота пронесе бойові прапори 45-ти частин і з"єднань, які відзначились в роки Великої Вітчизняної війни, а також штандарти всіх фронтів. Крім того, пройдуть три парадних розрахунки, одягнених у форму військових років, які втілюють три види військ - піхоту, ВПС і ВМФ. Услід за ними пройдуть колони декількох військових академій і інститутів. Військова техніка участі в Параді Перемоги приймати не буде.

О 22:00 на честь Дня Перемоги в Москві буде артилерійський салют, який складається з 30 залпів з 18 артилерійських знарядь і 74 салютних установок. Його проведуть з 14 точок, розташованих по всій Москві.

У день Перемоги безпеку і правопорядок у Москві забезпечуватимуть 15 тисяч співробітників міліції, військовослужбовців внутрішніх військ МВС РФ і дружинників. Посилені наряди міліції чергуватимуть на святкових ходах, мітингах, концертах і в місцях проведення народних гулянь. Території лісопаркових зон патрулюватимуть співробітники полку кінної міліції, а на всіх станціях столичного метрополітену будуть виставлені додаткові патрулі, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «7 тисяч військовослужбовців беруть участь в московському параді на честь Дня Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути