середа, 19 грудня 2007 16:40

26-річна американка має "гарем" з десяти чоловіків

Прокуратура Майамі (штат Флорида) пред"явила 26-річній Юніс Лопес звинувачення в оформленні десяти фіктивних шлюбів протягом 4 років, повідомляють місцеві ЗМІ.

Укладаючи кожен новий шлюб, жінка не розривала старий. За даними звинувачення, Лопес отримувала від своїх чоловіків гроші за те, що допомагала їм в оформленні американського громадянства.

У червні 2002 року вона вийшла заміж за Маурісіо Карло Матоса, в серпні 2003 - за Хозе Рамоса, в березні 2005 оформила шлюб з Антоніо Роберто Кордієро, а в листопаді того ж року вона стала дружиною відразу двох чоловік - Умберто Наварро Суареса і Леонардо Абельі.

У 2006 році Лопес поповнила свою колекцію свідоцтв про шлюб відразу п"ятьма документами - її чоловіками стали Евклід Епес Себальос, Мартін Еразола Альварес, Марко Антоніо Серано, Дієго Ернандес Фігероа і Фернандо Хозе Уррос Легісамо.

В даний час прокуратура проводить розслідування деталей злочинної діяльності Лопес, сама жінка випущена з в"язниці під заставу в 75 тисяч доларів, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «26-річна американка має "гарем" з десяти чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути