понеділок, 31 березня 2008 15:35

17-літній гомосексуаліст вбив свого літнього коханця

На Дніпропетровщині опинився за ґратами 17-річний молодик нетрадиційної сексуальної орієнтації. Молодик вбив свого літнього коханця. Знаряддям злочину послужила 6-кілограмова спортивна гиря.

До криворізької міліції зателефонували мешканці будинку по бульвару Маршала Василевського. Люди були стурбовані тим, що 53-річний пенсіонер на ім"я Микола вже тривалий час не виходить надвір. До того ж, жителі скаржилися, що з його оселі чути неприємний запах.

Коли ж оперативники відкрили двері, то побачили жахливу картину: повністю роздягнутий закривавлений господар лежав на дивані та не подавав ознак життя.

Той факт, що колишній лікар-рентгенолог захоплювався неприродними статевими зв"язками, підтвердили й сусіди. За словами одної з них, за останні декілька років у літнього ловеласа було що найменше з десяток коханців.

Версія, що вбивство скоєне на сексуальному ґрунті, знайшла своє підтвердження за кілька днів. За ґратами опинився 17-річний гомосексуаліст, ім"я якого журналістам не повідомляють.

Жертва та вбивця познайомилися за два тижні до злочину. Закохалися й вирішили жити під одним дахом.

Підозрюваний стверджує: за два дні до вбивства стосунки між коханцями стали нестерпними. 53-річний пенсіонер постійно ображав хлопця та поводився з ним дуже жорстоко. Зрештою, терпець неповнолітнього гея увірвався.

Після вбивства коханця молодик викрав із квартири мобільний телефон, DVD-програвач та накивав п"ятами. Наразі за фактом навмисного вбивства порушили кримінальну справу.

Неповнолітній підозрюваний зараз перебуває у слідчому ізоляторі. Подейкують, що в буцигарні йому нудьгувати не доведеться, адже такі екземпляри, як він, там завжди "користуються" попитом, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «17-літній гомосексуаліст вбив свого літнього коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути