неділя, 30 грудня 2007 15:56

У Колумбії на військовій базі вибухнув склад із зброєю

Щонайменше дві люди загинули і ще семеро постраждали в результаті декількох вибухів на військовій базі в колумбійському місті Медельін (Medellin) в суботу.

Перший вибух, за попередніми даними, був викликаний детонацією гранати усередині складу із зброєю. Всього протягом дня відбулося не менші шість вибухів, відзначають свідки.

Представник армії Колумбії виключив версію про напад на військову базу. За його словами, йдеться про нещасний випадок, хоча точні його причини все ще встановлюються.

Через вибухи і пожежі, дим від якої можна було спостерігати із значної відстані, в Медельіне почалася паніка. В якості запобіжного заходу власті провели евакуацію жителів довколишніх будинків. Глава штабу цивільної оборони міста заявив агентству, що кількість жертв може зрости.

Інцидент відбувся під час вітальної церемонії на честь 50 призовників, прибулих на базу. Медельін, другий за розміром місто і найбільший промисловий центр Колумбії, розташований приблизно в 440 кілометрах на північний захід від Боготи на однойменній річці, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Колумбії на військовій базі вибухнув склад із зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути