четвер, 28 квітня 2011 20:02

У Казахстані розважальний центр дозволив сплачувати оцінками

 У Казахстані розважальний центр дозволив сплачувати оцінками

У Костанай (адміністративному центрі Костанайської області Казахстану) один з розважальних центрів дозволив школярам використовувати в якості оплати свої оцінки.

Для того, щоб скористатися цією можливістю, школяр повинен отримати щонайменше п'ять "п'ятірок" за тиждень. Оцінки мають бути виставлені в щоденнику і завірені підписами класного керівника та одного з батьків, а також печаткою директора школи.

Пред'явивши щоденник з відмінними оцінками в розважальному центрі, школярі отримують картки з певною сумою, яку можна витратити в цьому закладі.

Акція користується популярністю. Директор однієї з місцевих шкіл, Анатолій Павлюченко, розповів, що йому тепер приносять для затвердження більше 30 щоденників на тиждень. "Спочатку ходили учні третіх класів, а тепер і семикласники зацікавилися", - зазначив він.

У міському відділі освіти проти цієї акції не заперечують. Вона не пов'язана з готівкою і в той же час стимулює школярів краще вчитися. За словами Павлюченка, з тих пір, як почалася ця акція, успішність у його школі помітно зросла.

Зараз ви читаєте новину « У Казахстані розважальний центр дозволив сплачувати оцінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути