Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 15:54

Мірошниченко пояснив, як Янукович намагається "всидіти на двох стільцях"

Мірошниченко пояснив, як Янукович намагається "всидіти на двох стільцях"

Член парламентської фракції Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко вважає, що глава держави Віктор Янукович виступає за створення Зони вільної торгівлі з ЄС, але при цьому наголошує на необхідності узгодження позицій таким чином, щоб не розірвалися стосунки з країнами СНД.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Мірошниченко зазначив: "Позиція президента однозначна – ми йдемо до Європи. І для нас дуже важливо, щоб цей рух не супроводжувався конфліктами з нашими стратегічними партнерами, зокрема, з Росією, Білоруссю та Казахстаном".

За словами політика, для України нормалізація відносин з країнами СНД стала невід'ємною складовою її європейського вибору.

"Безперечно, це одні з наших головних стратегічних партнерів, і ми не хочемо, щоб наш рух до Європи зашкодив ні нашим, ні їхнім національним інтересам. Ми прагнемо побудувати взаємовигідну співпрацю з цими державами на договірній основі за формулою "3+1". Це дасть нам змогу забезпечити реальний курс на зближення європейського та євро-азійського економічних просторів. Про це і говорив президент у своєму зверненні", – пояснив Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко пояснив, як Янукович намагається "всидіти на двох стільцях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути