понеділок, 17 грудня 2007 12:08

На виїзді з Києва вантажівка з пивом в"їхала у пасажирський автобус

Аварія відбулася в суботу на виїзді з Києва. Легковий автомобіль, вилетівши на стрічну смугу, влаштував ДТП, яке заблокувало дорогу на 5 годин.

Автомобіль "Деу Ланос" їхав у бік Пущі-Водиці. На мостовому шляхопроводі "Деу" несподівано вилетів на стрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "Рено", як перевозила майже 20 тонн пива. Хуру теж винесло на стрічну. Багатотонна машина протаранила пасажирський автобус "Неоплан", в якому їхали 39 пасажирів.

"Якби вантажівка зіткнулася з автобусом лоб в лоб, це була б найстрашніша аварія цього року, - коментують подію в прес-службі ДАІ Києва. - На щастя, цього не трапилося. Фура зачепила бік автобуса. Постраждали 7 чоловік. Деяких з них забрали в лікарню з травмами середньої тяжкості. Іншим "швидка" надала допомогу на місці".

За попередніми даними, в аварії винен водій "Деу". Швидше за все, він був п"яний і не справився з управлінням. Втім, остаточні висновки зробить слідство.

У результаті аварії виїзд з Києва був заблокований на 5 годин. Водіям довелося об"їжджати, роблячи великий крюк, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «На виїзді з Києва вантажівка з пивом в"їхала у пасажирський автобус ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути