четвер, 14 березня 2013 13:48

Мера Чернівців шукають на порталах з пошуку роботи

 Мера Чернівців шукають на порталах з пошуку роботи
Вже майже два роки Чернівці живуть без мера. Фото: dreamfood.com.ua

13 березня на порталі job.ua з'явилась вакансія на посаду мера Чернівців.  Майбутній керівник міста має мати вищу освіту, постійно проживати в Чернівцях, мати бажання і здатність відстоювати інтереси громади міста та знати крім державної мови знати німецьку та румунську. Досвід роботи не обов'язковий. Вакансію розмістила онлайн ініціатива "Чернівцям потрібен мер."

31 березня виповниться 2 роки від часу коли у місті немає мера.

"Так ми вирішили підштовхнути Верховну Раду з датою виборів. В 2011 році депутати міської ради висловили недовіру попередньому меру Миколі Федоруку. До цього він 17 років займав цей пост. Його обов'язки виконує зараз секретар міської ради Віталій Михайлишин. Після цього Верховна Рада мала б на одній зі своїх сесій оголосити дату нових виборів міського очільника, але вже другий рік мовчить про це. В цей час, в місті немає керівника, який би вирішував усі проблеми міста," - каже Микола Костинян, з ініціативи "Чернівцям потрібен мер".

Активіст додає, що вже з'явилось перше резюме, яке надіслав місцевий житель, але чомусь англійською мовою.

"Ми пропонуємо динамічну цікаву роботу в центрі міста, повну зайнятість, зарплату від 5000 гривень, соціальний пакет і власний кабінет," - додав він. Також. Серед чернівчан почали поширювати гроші, на яких печатками поставлені вимоги про негайні вибори мера міста.

Нагадаємо, 11 березня в соціальній мережі "Linkedln" опублікували вакансію Папи Римського. За декілька годин її видалила адміністрація мережі. Серед вимог до майбутнього Папи: потрібно бути добрим оратором, природженим лідером, вміти попереджати і вирішувати проблеми, дотримуватися целібату, мати дипломатичні чемні манери, бути здатним підставляти іншу щоку, бути відкритим до релігії та інші. Подавати свою кандидатуру можуть представники будь-якого етносу та походження, окрім жінок.

Зараз ви читаєте новину « Мера Чернівців шукають на порталах з пошуку роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути