Ексклюзиви
четвер, 14 березня 2013 09:04

На мери Києва замість Віталія хочуть висунути Володимира Кличка?

На мери Києва замість Віталія хочуть висунути Володимира Кличка?
У керівництві фракції УДАР не стали коментувати цю інформацію. Фото: ukr.obozrevatel.com

Лідер партії УДАР Віталій Кличко запропонував свого молодшого брата Володимира Кличка в якості єдиного кандидата від опозиції на виборах мера Києва.

Про це пише газета Комерсант із посиланням на джерела.

"Віталій Кличко кілька місяців уникав прямої відповіді на запитання, чи претендує він на посаду мера чи ні. Його остання пропозиція - підтримати кандидатуру Володимира Кличка", - сказав співрозмовник, знайомий з ходом переговорів.

"Розрахунки такі: голосуйте за Кличка, а за якого - неважливо, оскільки в єдиного кандидата від опозиції є всі шанси перемогти", - повідомив співрозмовник.

У керівництві фракції УДАР не стали коментувати цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко запропонує брата на мера Києва?

"Зараз занадто багато інсинуацій навколо теми виборів київського мера. Вважаю, що немає сенсу коментувати чутки", - заявив  перший заступник голови фракції УДАР Віталій Ковальчук.

Про те, що в переговорах намітився прогрес, стало відомо у вівторок.

"Була від них (представників партії УДАР) пропозиція кандидатури на посаду мера Києва, але це не Віталій Кличко. Більше поки нічого не скажу, тривають переговори", - заявив журналістам Арсеній Яценюк, не назвавши прізвище кандидата.

"Він (Віталій Кличко) дійсно запропонував кандидатуру Володимира (Кличка), - сказав співрозмовник у керівництві партії "Свобода".

"Але це не виходить, що справа зрушилася з мертвої точки! Не про це ми домовлялися, та й взагалі не ясно, чи знає чи про все це Владимир. Відомо, що раніше він навідріз відмовився балотуватися в парламент!", – додав він.

Зараз ви читаєте новину «На мери Києва замість Віталія хочуть висунути Володимира Кличка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути