вівторок, 12 березня 2013 23:55

Кличка "женили без попередження"

Кличка "женили без попередження"
Фото: kirovograd.comments.ua

Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок далі публічно просувають Віталія Кличка на посаду міського голови Києва.

Вони також не вважають свої заяви тиском на очільника УДАРу. Мовляв, Кличко і раніше знав про підтримку його кандидатури "Батьківщиною" та "Свободою".

Перша розмова з цього приводу у лідерів опозиції у форматі трьох начебто відбулася два місяці тому. Тоді, за словами Яценюка, УДАР запропонував свою кандидатуру, але не Кличка. Інші деталі перемовин опозиціонери розголошувати відмовились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко запропонує брата на мера Києва?

"Якщо ми, як то кажуть, право першої ночі пропонуємо Кличкові, і він відмовляється – теоретично ми про це говорим – тоді, напевно, другий, кому треба запропонувати, це би мав бути Арсеній Яценюк, – міркує Олег Тягнибок. – Як він скаже: "Так, іду" – все, працюємо на нього як на кандидата. Каже: "Не йду" – тоді треба мені запропонувати, напевно, логічно. Тоді вже я кажу: "Не йду". А може скажу: "Йду".

Зазначимо, після першої публічної заяви "Батьківщини" про підтримку на виборах мера Києва Віталія Кличка, сам лідер УДАРу заявив що його "женили" без попередження.

Зараз ви читаєте новину «Кличка "женили без попередження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути