субота, 28 квітня 2012 12:35

Королева України буде їздити на "Ауді"
19

Фото: Фото: конкурс "Королева України"

У київській опері обрали "Королеву України 2012".

"До конкурсу краси готувались 4 місяці, - кажуть організатори. - З 11 березня кожної неділі глядачі Першого національного могли спостерігати за подіями в ефірі програм телеконкурсу і підтримувати своїх фавориток. Всі програми були об'єднані однією ідеєю - "Спорт, краса — здорова нація". Основна тема Гранд-фіналу - "Ми не одні в цьому світі!"

За золоту корону королеви змагалися дівчата з 26 міст. На сцену опери учасниці конкурсу виходить п'ять разів. Для виходу у вечірніх сукнях вбрання привезли від німецького Будинку моди "Беркан-дизайн". На показ "Євро-2012" моделі вийшли у купальниках з нової колекції на літо 2012 від французької марки Lisе Charmel.

"Спочатку обрали 12 найкрасивіших дівчат, - згадує глядач Віктор Лазука. - Вони вийшли на сцену у сукнях від "Юнони". Потім змагалися між собою під час дефіле. Розважали глядачів балет "А-6", німецька група SNAP!, тенор міланської опери "La Scala" Деніз Леоне, співак Олег Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниць на "Міс Львів" шукали через оголошення в туалетах

"Королеву України" обирало чоловіче журі. Були присутні містер Беркан, директор міжнародного конкурсу краси "Міс Модель Світу" в Німеччині, засновник Будинку моди "Беркан-дизайн", співак Анатолій Солов'яненко, художник Олег Пінчук.

"Королева України-Землі 2012" стала сумчанка Євгенія Прокопенко. У подарунок вона отримала автомобіль "Ауді А4" і право делегуватися на Міжнародний конкурс краси "Міс Земля".

"Королевою України 2012" обрали Анжеліку Помітун з Сімферополя. Її нагородили ексклюзивним діамантовим кольє, сертифікатом на розвиток екологічної програми і правом брати участь у конкурс краси "Міс модель світу".

"Я не займаюся модельним бізнесом, - каже Анжеліка Помітун. - З дитинства, як і кожна дівчинка, мріяла стати Королевою. Мрії збуваються, треба тільки вірити у свою мрію. Я вчуся в Таврійському університеті на факультеті управління та факультеті фізкультури і спорту. Після закінчення у мене буде дві вищі освіти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна" хотіла б собі груди побільше

Дівчина зізнається, що ні на яких дієтах не сидить.

"Дуже люблю солодке, але їм його рідко і потроху. Перед фіналом мені приснилося, що не встигаю зробити макіяж і я не вийшла в першому виході на сцену. Дуже хвилювалась, коли нагороджували і одягали корону. Мені ще вручили поїздку на відпочинок за кордоном. Коли повернусь в Україну, почну готуватись до "Міс модель світу", який буде проходити в Китаї".

Конкурс краси показуватимуть на Першому національному 6 травня.

Зараз ви читаєте новину «Королева України буде їздити на "Ауді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути