понеділок, 29 серпня 2011 16:33

На конкурсі "Місіс Земна куля" вперше перемогла росіянка
7

Росіянка Аліса Крилова стала переможницею конкурсу краси "Місіс Земна куля" (Mrs. Globe), фінал якого пройшов напередодні в американському місті Ранчо-Міраж (штат Каліфорнія). Як розповіла організатор конкурсу, президент благодійної організації "Жінки в потребі" Трейсі Кембл, представниця Росії вперше завоювала корону королеви за 15-річну історію існування цього огляду красунь.

Суперницями Крилової були 39 найпривабливіших заміжніх жінок з різних країн світу. Друге місце зайняла Котіва Сачдев з Індії, Мелані Стеммлер з Гватемали стала третьою.

Москвичка Аліса Крилова, яка отримала в 2010 році титул "Місіс Росія", також була проголошена в минулу неділю "Місіс благодійність" і "Місіс знаменитість". У фіналі змагання конкурсантки дефілювали спочатку перед журі в національних сукнях з прапорами своєї країни в руках, потім в купальниках і, нарешті, у вечірніх вбраннях.

Виступаючи з подячним словом на церемонії нагородження Аліса Крилова підкреслила, що важливу роль в її перемозі зіграло чудове національне вбрання від відомого російського модельєра В'ячеслава Зайцева. Журі відзначило високий IQ Крилової, який вона продемонструвала під час етапу конкурсу, що полягає у відповідях на запитання.

Трейсі Кембл сказала, що вона самої високої думки про достоїнства росіянки.

"Вона дуже красива і, я впевнена, настільки ж прекрасна душею, як і зовні. Під час відбіркових турів конкурсу Аліса довела, що прихильна нашим цілям і завданнями", - зазначила президент організації.

Вона не виключила, що наступний конкурс за участю найкрасивіших жінок планети відбудеться в Москві: "Так, така ідея є. Ми зараз збираємося обговорити її в раді директорів".

Конкурс "Місіс Земна куля" вперше відбувся в 1996 році. Організатори заявляють, що ставлять перед собою завдання сприяти сімейним цінностям і прославляти красу дружини і матері.

Нагадаємо, у схожому конкурсі, де участь приймають заміжні жінки, "Місіс світу" 2008 року перемогла українська співачка Камалія (справжнє ім'я - Наталія Шмаренкова).

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі "Місіс Земна куля" вперше перемогла росіянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути