Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 17:20

Мати "Міс Україна" працює у школі

Мати "Міс Україна" працює у школі

19-річна Ярослава Куряча, яка перемогла у конкурсі "Міс Україна", цього року з червоним дипломом закінчила Вінницьке училище культури та мистецтв ім. Миколи Леонтовича. Про це Gazeta.ua розповіла Мар'яна Вінничук, котра навчалася з Курячею в училищі.

"Навчалась на хореографа сучасних танців. Ярослава проста і без всяких пафосних штучок людина. От на пари постійно приходила без мейкапу. І нічого! Правда, коли вона нафарбована, то її риси стають чіткіші. Як взялася професійно за кар'єру моделі, стала красивіше одягатися. Раніше, ну як всі дівчата. А потім, не знаю, чи то були дизайнерські, але красиві. Не кричущі, скромні, зі смаком", - розказала дівчина.

Ярослава Куряча живе з батьками в квартирі триповерхового будинку у селищі Стрижавка за 7 км від Вінниці.

"Хто там каже, що тільки за гроші батьків можна стати титулованою королевою краси? У Ярослави вони абсолютно прості. Мама в школі працює, відповідає за культурно-масові заходи. Батько, той колишній атлет. Живуть всі в квартирі біля кар'єру. Модельним бізнесом батьки з Ярославою почали займалися з самого дитинства. Возили у Вінницю. Ще тоді казали, що на це діло треба багато грошей. А так, про родину ніяких чуток. Навіть не знаю, чи є у Ярослави бойфренд", - розповіла сусідка Галина Тютюник.

Зараз ви читаєте новину «Мати "Міс Україна" працює у школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути