вівторок, 18 жовтня 2011 13:39

Дружина Кахи Каладзе Анукі на свій показ добиралась пішки
49

Фото: Фото: Наталка ЧУБЕНКО

У понеділок в Києві завершився Ukraine fashion week. Закривали його десять дизайнерів. Серед відомих Катя Рождественська, Ольга Альонова, грузини, дружина футболіста Кахи Каладзе, Анукі Арешидзе, і її партнер Бічола Тетрадзе та Олена Голець.

Цьогоріч на подіумі дебютувала дружина українського футболіста, воротаря київського "Динамо" Олександра Шовковського, Ольга Альонова. На наступний сезон весна-літо-2012 вона представила довгі сукні на одне плече синього, рожевого та квітчастого кольорів. Були й короткі сукні, які легко підкреслюють силует тоненьким поясом на бедрах. На її показ завітали колеги Шовковського, футболісти Артем Мілевський, Олександр Алієв і навіть тренер ФК "Динамо" Юрій Сємін. У першому ряді також сиділа невістка Віктора Ющенко — Єлизавета.

"Жінка має завжди одягати комфортні та зручні речі, які відповідають її внутрішньому світу. Необов'язково одягати на себе те, що одягають інші. Бо це модно, але ти відчуваєш себе в цьому ніяк", - відзначила дизайнерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мода українців - це окрема субкультура - "український смак" "- дизайнер Залевський

Найочікуваніший показ тижня моди грузинів Анукі Арешидзе та Бічоли Тетрадзе затримують на 20 хвилин. Перед тим "Мерседес", в якому їхала Анукі, потрапив у затор на вулиці Лаврській. Дизайнерка добиралась до Мистецького Арсеналу пішки. Була одягнута в сині джинси, на ногах теплі уггі, поверх чорна коротка куртка. Просить не фотографувати обличчя. Біля входу в Арсенал на неї чекав Бічола.

Їх помічники тягнули за модельєрами величезну валізу одягу. За вечір Анукі переодягнулась двічі. На показі була в чорній сукні, а на афтер-паті одягнула плаття синього кольору. На голові обруч у вигляді золотистого гранату. На показ дружини із Мілану спеціально прилетів чоловік, футболіст Каха Каладзе. Із українських гостей завітали донька екс-спікера Олександра Мороза, Руслана з чоловіком Давидом Сарія.

Колекція Анукі відзначилась просторими сукнями на одне плече із двома довгими шлейфами по боках. Чоловікам грузини запропонували одягнути довгі сорочки-туніки із широкими штанями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відкриття Тижня моди дружина Кахи Каладзе прийшла з вишнями на голові

"Мені дуже сподобалась колекція дружини, але в мене трохи інший смак. Хоча взуття в неї вийшло дуже прикольне. Особливо його добре взувати влітку. А я люблю таку класику й елегант, як Том Форд і ще кілька італійських дизайнерів", - зазначив Каладзе.

На показ Олени Голець прийшла екс-заступниця столичного мера Ірена Кільчицька. "Єдиний показ на українському тижні моди, на який завжди ходжу, це показ Олени Голець. Ми давно з нею знайомі. Я одягаюсь як за кордоном, так і в Україні. Причому не тільки в Києві, а й замовляю речі з дніпропетровських та донецьких бутиків. Люблю моду, слідкую за нею і дуже цим пишаюсь", - підкреслила екс-чиновниця.

На наступну весну-літо Голець пропонує жінкам вбратися в широкі блузи. Комбінувати їх радить із широкими шортами-штанями за коліно.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Кахи Каладзе Анукі на свій показ добиралась пішки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути