четвер, 19 жовтня 2017 15:51

Росіяни проти компенсацій за анексований Крим - дослідження

Росіяни проти компенсацій за анексований Крим - дослідження
90% жителів Росії виступають проти пропозиції президента Чехії Мілоша Земана. Фото: rbc.ua

Проведене дослідження громадської думки в РФ показало, що росіяни виступають проти виплат компенсацій за анексований Крим.

Російський Центр вивчення громадської думки (ВЦИОМ) заявив, що 90% жителів Росії виступають проти пропозиції президента Чехії Мілоша Земана щодо компенсацій Україні за анексований Крим, передають "Крим.Реалії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму запровадять податок на відпочинок, є розцінки

"Пропозицію про виплату компенсації Україні, висловлена президентом Чехії, 90% росіян відкидають ("за" ‒ лише 6%). Головний аргумент незгодних з ідеєю компенсації ‒ Крим історично є російською територією. У наймолодшій віковій групі (18-14 років) рівень підтримки істотно вищий (19%), ніж у групах середніх і старших вікових груп (1-7%)", ‒ йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент Чехії Мілош Земан, виступаючи на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, заявив, що анексія Криму Росією ‒доконаний факт. Він запропонував Україні погодитись на компенсації, щоб уникнути європейської війни. Євродепутати закликали Земана вибачитись за свої заяви.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни проти компенсацій за анексований Крим - дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути