Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2019 10:51

Росіяни блокують рахунки волонтерів

Росіяни блокують рахунки волонтерів
Журналістка каже, що українських моряків закидали допомогою і листами, але залишається ще багато тих, кому потрібна допомога. Фото: Українська правда

Українським морякам допомагають люди зі всього світу.

У передачах продуктів і речей беруть участь 30 людей, каже російська журналістка Вікторія Івлєєва в інтерв'ю Українській правді.

"Ми ходимо до них двічі на місяць, вийшло вже 12 передач. Дехто допомагає не один раз",- каже волонтерка.

Волонтерка розповіла, що її рахунки блокували з невідомої причини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мусимо пам'ятати не мовчки" - виставку на підтримку полонених моряків покажуть у кожному рідному місті військових

"Роман Цимбалюк, кореспондент УНІАН у Москві, відкрив збір на своєму каналі, зібрав 66 тисяч рублів - це майже вартість однієї передачі на 24 людини. До цього Осман Пашаєв багато збирав. Ще раніше майже півмільйона рублів були зібрані на мої рахунки. Поки без проблем", - каже Івлєєва.

Вона додала, що хлопці почуваються нормально.

"Я думаю, що українські моряки закидані листами з усього світу. Але, на жаль, наскільки мені відомо, далеко не всі ці листи передаються. І, більш того - скажу не дуже хорошу фразу, - я думаю, що вони майже загодовані завдяки нашим передачам, тому що вони абсолютно точно до них доходять",- додає вона.

Каже, що впевнена що є українські політв'язні, хто потребує допомоги більше.

Вікторія Івлєєва - російська журналістка та волонтерка. В Україні її знають через її антипутінські погляди. На початку війни на Донбасі вона допомагала місцевому населенню поїхати із зони бойових дій. Зараз активно допомогає українським політв'язням, опікується військовополоненими моряками.

Росію не виключать із ООН через ігнорування рішення Міжнародного трибуналу з морського права.

Це можливо лише у разі порушення Статуту ООН, розповідає в інтерв'ю Gazeta.ua екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни блокують рахунки волонтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути