четвер, 21 лютого 2019 18:06

Після повідомлення Денисової російська омбудсменша зухвало скасувала зустріч

Після повідомлення Денисової російська омбудсменша зухвало скасувала зустріч
Москалькова зірвала зустріч з Денісовою через лист. Фото: РосЗМІ

Російський омбудсмен, Тетяна Москалькова скасувала офіційну зустріч з Людмилою Денисовою в Афінах.

Причиною Москалькова назвала невдоволення Денисовою тим, щодо залучення екс-омбудсмена Ніни Карпачової, повідомили в прес-службі росіянки.

"Раніше запланована на 21 лютого офіційна зустріч в Афінах з омбудсменом України не відбулася через лист, в якому Денісова звинуватила Москалькову в тому, що українських моряків відвідала Ніна Карпачова. Москалькова не вважає за доцільне продовжувати обмін думками у форматі політизації питань прав людини з боку Денісової", - повідомляють в прес-службі російської омбудсменші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії мають обстежити двох поранених українських моряків

"Ухвалення рішення про допуск іноземних представників до громадян своїх держав знаходиться в компетенції ФСВП Росії. Вважаю вкрай важливим, що вищевказаним особам такий доступ був забезпечений, і вони зможуть донести до світової спільноти реальну картину подій, що відбуваються, а головне — надати необхідне сприяння людям, що потрапили в складну життєву ситуацію", - додають в листі.

Ніна Карпачова - екс-уповноважена з прав людини в Україні, нині Член Міжнародного інституту омбудсмена та голова правління Європейського інституту омбудсмена.

Уповноважена з прав людини в Україні Людмила Денисова висловила свій протест російському омбудсмені Тетяні Москальковій.

Напередодні Москалькова вирішила відвідати полонених моряків разом з екс-омбудсменом Ніною Карпачовою.

Зараз ви читаєте новину «Після повідомлення Денисової російська омбудсменша зухвало скасувала зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути