пʼятниця, 15 березня 2019 09:17

Шулявський міст перекриють: схема об'їзду

У зв'язку з реконструкцією 16 березня у Києві перекриють Шулявський шляхопровід.

Патрульна поліція організує проїзд прилеглими вулицями.

Автор: facebook.com
  Схема об'їзду
Схема об'їзду

- Рух транспорту в напрямку Олександра Довженка – Вадима Гетьмана відбуватиметься вулицями Антона Цедіка та Петра Нестерова, з виїздом на проспект Перемоги. Для цього на перетині вулиці Петра Нестерова та проспекту Перемоги влаштовано тимчасовий світлофорний об'єкт. Далі – проспектом Перемоги до перетину з вулицею Гарматною – на зазначеному перехресті також влаштовується тимчасовий світлофорний об'єкт для забезпечення можливості лівого повороту на вулицю Гарматну. Далі – вулицею Гарматною та вулицею Виборзькою забезпечується виїзд на вулицю Вадима Гетьмана.

- У напрямку Вадима Гетьмана – Олександра Довженка рух відбуватиметься існуючим реконструйованим з'їздом на проспект Перемоги з можливістю перетину проспекту та виїздом на вулицю Олександра Довженка існуючим реконструйованим з'їздом, де також влаштують тимчасовий світлофорний об'єкт.

- На шляхах об'їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим загрожує киянам закриття Шулявського мосту

27 лютого 2017 року частина Шулявського шляхопроводу обвалилася. Мер столиці Віталій Кличко прокоментував це так: що шляхопровід "втомився".

Для реконструкції поза конкурсом обрали проект "неповний чотирилисник" інституту "Київдормістпроект" вартістю 830 млн грн. Вартість альтернативної трирівневої розв'язки Петрука становить 756 млн грн. Кияни двічі збирали по 10 тисяч голосів на сайті петицій Київради щодо проведення конкурсу з незалежним журі, однак розгляду петиції так і не домоглися. У результаті скандалу кияни заснували громадську організацію "Шулявський шлях" і подали до суду на КМДА.

Новий шляхопровід матиме довжину 158,17 м. Протяжність велосипедних доріжок - 741 м. Будівництво хочуть завершити до кінця 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Шулявський міст перекриють: схема об'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути