пʼятниця, 26 травня 2017 13:04

Розвиток сучасних шкіл і дитячих садів - це необхідна інвестиція у наше майбутнє - Ніконов

"Академія Сучасної Освіти А+" є одним з проектів подружжя Ніконових. Сама ж Іванна Ніконова в травні отримала статус матері-героїні. Разом з чоловіком, вони виховують десятьох дітей. Активно беруть участь у громадському житті столиці.

"Ідея створення "Академії Сучасної Освіти А+" виникла з власних потреб. Дітей багато. Хочеться, щоб вони займалися і мовами, і танцями, і гімнастикою. Як правило, це все в різних місцях, тому встигнути скрізь майже неможливо", - каже нашому виданню Іванна.

  Ідея створення "Академії Сучасної Освіти А+" виникла з власних потреб сімейства Ніконових: дітей багато і хочеться, щоб вони займалися і мовами, і танцями, і гімнастикою, а це все в різних місцях, і встигнути скрізь майже неможливо
Ідея створення "Академії Сучасної Освіти А+" виникла з власних потреб сімейства Ніконових: дітей багато і хочеться, щоб вони займалися і мовами, і танцями, і гімнастикою, а це все в різних місцях, і встигнути скрізь майже неможливо

За її словами, ідея відкрити власний освітній центр виношувалася поступово. Спочатку Іванна заснувала невелику школу в передмісті столиці, потім ця школа розрослася до триповерхової будівлі.

Сьогодні KAN Development вже реалізувала початкову школу, дитячий сад і "Академію сучасної освіти А+". Зовсім скоро відкриється "Академія дитинства" в ЖК Central Park, а 1 вересня 2018 року свої двері відкриє нова повна сучасна школа на території "Комфорт Тауну".

"З точки зору бізнесу, як отримання доходу, будівництво школи не вигідне. Але у довгостроковій перспективі це дуже підвищує рівень житлового комплексу. Ми також змінили програму навчання, оскільки не згодні з тим, як вчать у наших школах - це зубріння, залякування і відмова дати учням ініціативу. Так склалося, що кілька моїх дітей здобувають освіту в іноземних школах. Там проектне навчання - дитину з самого початку не вчать чогось, а дають можливість самій це зробити. Визначають його нахили, склад розуму, те, до чого у нього більше здібностей. Але найголовніше - там виховується самостійність і впевненість у собі, лідерські якості", - продовжує почесний президент компанії KAN Development.

"Ми завжди починаємо концепцію великого житлового проекту з розробки соціальних і сервісних об'єктів. Розвинена інфраструктура дає можливість людям відчувати себе комфортно в добросусідському середовищі комплексу. Наприклад, тут, у "Комфорт Тауні" у співтоваристві жителів зареєструвалося вже більше 6500 осіб! І вони щодня спілкуються, займаються спортом, ходять один до одного в гості. Нам вдалося створити середовище проживання, у якому люди дійсно мають можливість із задоволенням проводити час, а не тільки приїжджати сюди ночувати", - продовжує бізнесмен.

Ігор Ніконов недавно презентував житловий комплекс "Файна таун". Мікрорайон, в якому будуть всі необхідні інфраструктурні елементи від паркінгів, кафе, велосипедних доріжок до зони барбекю, столів для доміно, спортивних майданчиків, медцентру і паркових зон.

"У новому проекті "Файна Таун" ми також будуємо школу і дитячі сади, а на місці недобудови в парку "Веселка" на Нивках ми реалізуємо сучасний центр дитячого розвитку на прохання місцевих", - резюмує він.

  З точки зору довгострокової перспективи, будівництво школи дуже підвищує рівень житлового комплексу
З точки зору довгострокової перспективи, будівництво школи дуже підвищує рівень житлового комплексу
Зараз ви читаєте новину «Розвиток сучасних шкіл і дитячих садів - це необхідна інвестиція у наше майбутнє - Ніконов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути