четвер, 10 січня 2008 07:09

На Воскресенці затримали п"яного таксиста

У різдвяний понеділок увечері на перехресті вул. Курнатовського та Кибальчича, що на Воскресенці, біле таксі "деу" влетіло на повороті у старе "Пежо-405".

Водій "пежо" (держномер АА9815АО) навіть не здивувався, побачивши, що таксист не може самостійно вийти з салону. Той був п"яний як чіп.

— Та ти подиви — він із сидіння вилазить кілька хвилин. Хитається, язик заплітається. Видно, що бухий, — ділиться враженнями з "ГПУ" водій "пежо".

Кореспондент "ГПУ" був на місці ДТП о 20.15, хвилин за 10–15 після зіткнення. Якраз перед тим приїхали інспектори ДАІ.

— Кому кажу: ану сиди, паскудо, не вилазь, бо впадеш комусь під колеса, біда буде! — свариться інспектор із таксистом. Потім спересердя обіцяє відвезти його до райвідділу й замкнути в "обєзьянніку з бомжами". На вигляд таксистові 55 років. Одягнений у стару облізлу спортивну шапку й засмальцьовану демісезонну куртку. Він таки виходить із салону, може стояти, тримаючись за двері. Буркоче, доводить інспекторові, що "контролює ситуацію".

Зверху на білому "деу" (держномер АА1756АО) прикріплені "шашечки" з написом "Бонус таксі" та номером — 5922400. Водія звуть Дмитром. На час аварії нікого з пасажирів у машині не було, каже "ГПУ" інспектор ДАІ. Закінчилося тим, що інспектор сів за кермо таксі, посадив водія поруч, і всі кудись поїхали, разом із "пежо". Серйозних травм і ушкоджень ніхто не зазнав. У таксі подряпаний бампер.

Олена Короткевич, 30 років, заступник директора "Бонус таксі", повідомляє "ГПУ", що водій упродовж тижня пасажирів не возив. Дмитро пропрацював на підприємстві три з половиною роки, має солідний водійський стаж, каже керівник. Раніше його не помічали за кермом п"яним. Компанія переживає за безпеку пасажирів, тому чоловіка тепер звільнять. Його дані "Бонус" внесе до "чорного списку" — своєрідної спільної бази ненадійних таксистів для всіх міських таксофірм. Після цього Дмитра в Києві ніхто не візьме на роботу, — впевнена Олена Короткевич.

Зараз ви читаєте новину «На Воскресенці затримали п"яного таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути