середа, 18 жовтня 2017 18:04

На бізнес-форумі Level Up Ukraine 2017 навчать запускати стартап

 

15 листопада у виставковому центрі "Парковий" вдруге відбудеться масштабний бізнес-форум Level Up Ukraine 2017. Серед гостей - ключові гравці ринку українського і міжнародного бізнесу, інвестори, регулятори і експерти.

На заході будуть обговорювати зміни в міжнародному та українському оподаткуванні, податкові та інвестиційних рішеннях для бізнесу. Також діятиме майданчик для відкритого діалогу між бізнесом, інвесторами і державою. Алея стартапів стане унікальним майданчиком для нетворкінгу і досягнення домовленостей.

Доповідачами Форуму стануть Артуро Бріс, професор IMD business school, Ніна Южаніна, голова комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики, Грігол Катамадзе, Президент Асоціації платників податків України, Валерій Омельченко, власник HUB 4.0, віце-президент АППУ, глава Комітету IT-технологій АППУ, Гіві Топчішвілі, засновник і президент 9.8 Group, Майкл Єгер, генеральний секретар Європейської асоціації платників податків.

"Найважливіше - ви отримаєте практичні поради "без води": як вивести бізнес на новий рівень, як захистити активи, залучити інвестора і вийти на ринки Європи, США, Китаю і арабських країн, використовуючи нинішню унікальну історичну можливість. Ви подивитеся на речі під іншим кутом, оціните ситуацію зсередини, побачивши всю картину", - зазначила керуючий партнер ICF Legal Service, віце-президент АППУ Наталія Ульянова.

Відвідувачі Форуму зможуть стежити за подіями та брати участь в обговореннях через мобільний додаток.

"Для нас, співорганізаторів форуму, головна мета полягає у вибудовуванні прозорих, довірчих взаємин, пошуку надійних партнерів і зведенні міцних мостів міжнародного співробітництва. Саме тому ви не почуєте порожніх слів і непотрібних порад. Пряма розмова і відверті відповіді на хвилюючі питання. Світовий досвід державних звершень, налагодження бізнес-зв'язків і підтримка інвестиційно-привабливих проектів - дещиця того, що ви отримаєте, відвідавши форум Ukraine Level Up 2017", - зазначив президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе.

Вартість участі - від 4500 грн. Для команд передбачені корпоративні знижки. Детальніше на сайті: levelupukraine.org

Зараз ви читаєте новину «На бізнес-форумі Level Up Ukraine 2017 навчать запускати стартап». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути