Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2012 17:56

Директора Київського зоопарку оберуть таємно

Директора Київського зоопарку оберуть таємно
Фото: travel.flyuia.com

Завтра столична влада планує таємно обрати Гендиректора Київського зоопарку. Про це заявляють у фракції "УДАР" у Київраді.

Конкурс на посаду директора київського звіринцю вже оголошений КМДА. За інформацією "УДАРу", його планують провести без участі зацікавлених осіб, без широкого обговорення, перед початком пленарного засідання – о 9-00 29 листопада 2012 року. Водночас, немає жодної інформації про місце проведення конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київський зоопарк привезли нового слона

"Такий "конкурс" – це ще один крок до знищення зоопарку як комплексу, та дерибану його земель у подальшому, - йдеться в заяві "УДАРу". - Ми, депутати Київради, народні депутати України від імені киян вимагаємо сьогодні зупинити проведення конкурсу, оголосити новий конкурс на посаду директора Київського зоопарку і провести його із широким обговоренням кандидатур, із залученням широкого кола екологічної громадськості, всіх зацікавлених осіб".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський зоопарк поступово приватизують

"Київський зоопарк, який був найкращим серед звіринців колишнього Радянського Союзу, за останнє десятиліття невпинно здає свої позиції. Спочатку зоопарк тотально недофінансовують, потім на його території незаконно планують збудувати океанаріум. І, насамкінець, влада вирішила у закритому режимі, таємно від киян, таємно від депутатів провести конкурс на заміщення посади директора зоопарку", - зазначає Олексій Давиденко, депутат від фракції "УДАР" у Київраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий директор столичного зоопарку не заходив туди шість років

В "УДАРі" вважають, що критерієм до претендентів на посаду директора зоопарку має бути не лише їхній досвід, а перш за все – їхнє бачення розвитку Київського звіринцю. Депутати також підкреслюють, що сьогодні пріоритетним завданням має бути розвиток зоопарку, поповнення його колекції та вихід на перші сходинки рейтингів.

 

Зараз ви читаєте новину «Директора Київського зоопарку оберуть таємно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути