вівторок, 22 квітня 2008 07:12

Блок Омельченка йде працювати

  Кандидат на посаду київського міського голови Олександр Омельченко
Кандидат на посаду київського міського голови Олександр Омельченко

Утриматися від брудної передвиборної боротьби та чесно провести позачергові вибори в столиці закликає Олександр Омельченко, 69 років, усіх учасників дострокових виборів.

Колишній міський голова, а нині народний депутат, критично оцінює передвиборну ситуацію в столиці. За словами Олександра Омельченка, надмірна заполітизованість виборчих перегонів і брудні технології захлеснули місто. Політики мають утриматися від проведення нечесної кампанії, підкреслює він.

—Усе лише почалося. А кандидати вже дріб"язково гризуться й принизливо паплюжать один одного. При цьому забули про киян, про свої обіцянки. Ситуація в місті нагадує кримінальні розбірки. Політики чубляться, а мали б обговорювати проблеми столиці та шляхи їх подолання, — каже Олександр Омельченко.

За такого проведення виборчої кампанії люди ризикують отримати й відповідну Київраду. У ній знову триватиме боротьба за комунальну власність міста, підкреслює Омельченко.

—Столиця потребує чесних, професійних і досвідчених управлінців. Хтось же повинен займатися міським господарством, поки інші розтиратимуть політичні соплі та перебуватимуть у постійному політичному клінчі, —заявляє у своєму зверненні попередній міський голова.

Команда Омельченка йде на вибори, аби навести лад у місті й повернути киянам втрачене, підкреслює він. І нагадує, що має досвід виведення міста з економічної прірви. Блок Омельченка планує переглянути сумнівні рішення нинішньої міської влади. І спрямувати всі бюджетні кошти на потреби людей і на розвиток міста. Блок Омельченка упевнений на 100%, що теперішня влада столиці вибори програє.

Олександр Омельченко йде у Київраду разом із досвідченими управлінцями та відомими громадськими діячами. Досвіду лідера блоку та його команди достатньо, аби зупинити руйнування столиці. Депутати Блоку Омельченка беруть на себе зобов"язання повернути до комунальної власності банк "Хрещатик", підприємства "Київгаз", "Київводоканал", Феофанію, острови  Жуків і Труханів.

Зараз ви читаєте новину «Блок Омельченка йде працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути