неділя, 19 вересня 2010 14:59

"Мілан" зіграв унічию з "Катанією"

"Мілан" зіграв унічию з "Катанією"
"Мілан" вдруге поспіль залишився без перемоги у Серії А - цього разу "россо-нері" зіграли внічию із "Катанією". "Лаціо" порадував своїх фанів, здолавши "Фіорентину".

Постріл Філіппо Індзагі забезпечив "Мілану" домашню мирову із "Катанією" (1:1). А "Лаціо", пропустивши першим у виїзному двобої з "Фіорентиною" (2:1), зумів у підсумку вирвати перемогу.

Після успішного виступу в груповому раунді Ліги чемпіонів УЄФА проти французького "Осера" команда Массіміліано Аллегрі знову зіткнулася з труднощами на внутрішній арені.

Несподівано програвши новачку Серії А "Чезені" (0:2) в попередньому турі, "россо-нері" в суботу вже на 27-й хвилині пропустили гол - відзначився Сіро Капуано. Незадовго до перерви Філіппо Індзагі, котрий замінив травмованого Алешандре Пато, встановив рівновагу. На більше червоно-чорні у цьому матчі не розстаралися, маючи тепер у своєму активі чотири очки.

"Лаціо" тим часом здобув свою другу перемогу у трьох турах завдяки Лібору Козаку, котрий відзначився дебютним голом за римський клуб. Ворота "Фіорентини" 21-річний гравець вразив на 67-й хвилині. До цього Крістіан Ледесма перекреслив старання хавбека господарів Адема Ляїча, котрий забив з пенальті.
За матеріалами УЄФА
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" зіграв унічию з "Катанією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути