вівторок, 17 листопада 2020 10:15

Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру
12

Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру.
Фото: homedit.com
Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру.
Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру.
Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру.
Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру.

Ця розкішна квартира розташована в Бразилії. Побудована ще у 1943 році, що значно ускладнило процес реконструкції. Річ у ті, що минулі господарі, завдяки невдалому ремонту, приховали унікальні архітектурні пам'ятки й історичні деталі приміщення.

Цього разу ідея полягала в тому, аби повернути ці елементи й водночас осучаснити будівлю. Проєкт був виконаний Estúdio Lava у 2017 році та здобув шалений успіх.

Окрім історичної складової, черговим викликом для майстрів стало нестандартне планування. Квартира має вигнутий балкон, який раніше був засклений, та кімнати з незвичною орієнтацією та діагональним розміщенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімалізм у кімнаті: 5 особливостей стильного дизайну

Під час реконструкції більшість внутрішніх стін у квартирі зруйнували. Балкон відкрили й з'єднаний із зоною вітальні. Одна зі спалень також була інтегрована в цей простір. Завдяки чому, архітектори створили кращу вентиляцію по всій квартирі та зуміли внести більше природного світла всередину. Щоб заповнити відсутність внутрішніх стін, розробили спеціальну розсувну книжкову шафу, яку можна легко переміщати. Планування та дизайн кухні додатково зближують простір та роблять переходи плавними.

Чималою зміною з точки зору планування стало додавання другої ванної кімнати для гостей. Ці модифікації допомогли оптимізувати квартиру з функціональної точки зору, зробити її більш сучасною, при цьому розкрити деякі оригінальні деталі дизайну та віддати шану унікальній архітектурі історичної будівлі.

Заливні підлоги за останні кілька років стали затребувані в приватних будинках і квартирах. Вони відмінно зарекомендували себе в місцях з підвищеною прохідністю – холах, вітальнях і коридорах. Вони оптимальні для кухні, балкона, ванної кімнати або для гаража.

Зараз ви читаєте новину «Стильно та витончено: дизайнери осучаснили історичну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути