вівторок, 04 серпня 2020 17:47

Робочий кабінет вдома: правила облаштування простору
16

Інтер’єр 2020: як вдома зробити робочий кабінет
Фото: remontbp.com
Інтер’єр 2020: як вдома зробити робочий кабінет
Інтер’єр 2020: як вдома зробити робочий кабінет
Інтер’єр 2020: як вдома зробити робочий кабінет
Інтер’єр 2020: як вдома зробити робочий кабінет

У час карантину варто звикати до роботи вдома. Для цього варто облаштувати зручний простір. Власний кабінет можна використовувати не тільки для роботи, але і для усамітнення.

Обстановка в цій кімнаті не повинна відволікати свого господаря, але в той же час нагадувати йому що він перебуває вдома і може працювати з комфортом.

Більшість офісних приміщень оформлені в сучасних стилях інтер'єру, таких як хай тек, мінімалізм, але для особистого кабінету вдома, дизайнери рекомендують вибрати щось більш контрастне, в даному випадку доречно буде оформити кабінет у класичному стилі. Компромісним варіантом стане модерн, з його плавними лініями і натуральними відтінками.

Меблі для робочого кабінету грають найважливішу роль в оформленні цієї кімнати. З її допомогою і досягається неординарний дизайн, який нагадує, що це робоче місце знаходиться в будинку. Стандартний набір для оформлення робочого кабінету є стіл, крісло, диван і книжкова шафа.

Комп'ютерний і письмовий стіл - це не одне і те ж. Принципова різниця в конструкції. Комп'ютерні столи можуть мати безліч додаткових полиць, що кріпляться зверху до стільниці. Певні елементи під кожну складову комп'ютера, наприклад, полку під системний блок, полку під принтер, під клавіатуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраві інтер'єри: назвали дії на людину найпопулярніших кольорів

Якщо кабінет передбачається поділити на зони, то, слідуючи основним тенденціям стилю, необхідно домогтися плавного переходу однієї зони в іншу. Слід уникати різких розмежувань. Для поділу можна застосувати різні візерунки на паркеті, але не яскраво виражені колірні відмінності.

Крім того можна використовувати ковані перегородки, які будуть максимально прозорими. Візерунком такий кування також може виступати витончене сплетіння стебел і листя рослин. Такий дизайнерський хід додасть інтер'єру легкості, зберігаючи при цьому функціональність зон.

У 2020 році виробники шпалер пропонують оригінальні моделі. Поряд зі складними візерунками в пастельних тонах, серед новинок у тренді будуть шпалери в простих візерунках.

Модними є гірчичний, теракотово-помаранчевий, темно-синій, оливковий, нефритово-зелений, коричневий або тепло-сірий колір. Серед хітів 2020 року також ще будуть монохромні шпалери з геометричними візерунками.

Флористичні шпалери красуються в дизайні інтер'єру вже кілька сезонів.

Зараз ви читаєте новину «Робочий кабінет вдома: правила облаштування простору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути