вівторок, 03 вересня 2019 14:59

Наречений Дженніфер Лопез позбувається свого розкішного житла
7

Оформлений будинок у стилі mid-century modern.
Фото: mansionglobal.com
Оформлений будинок у стилі mid-century modern.
Оформлений будинок у стилі mid-century modern.
Оформлений будинок у стилі mid-century modern.
Оформлений будинок у стилі mid-century modern.

Наречений Дженніфер Лопез американський бейсболіст Алекс Родрігез продав за $4,4 млн свій будинок на Голлівудських схилах. Володів ним з 2014 року. До того власницею цієї нерухомості була акторка Меріл Стріп. Родрігезу її продала за 4,8 мільйонів.

Споруджений будинок був у 1954 році. Площу має 343 кв м. Спальнь у ньому 4, ванних — 3,5. У самому будинку й на задньому подвір'ї є зони відпочинку з камінами. Також зі зручностей наявний басейн з підігрівом. Пише відоме видання Mansion Global.

Оформлений будинок у стилі mid-century modern. Для цього напряму характерні такі риси: застосування простих матеріалів, мінімум декору, вільне планування й відсутність зайвих перегородок, переважання світлих тонів і використання акцентних шпалер. Будинки в стилі mid-century modern мають панорамне скління. Мета цього — стерти межі між інтер'єром та екстер'єром. Тераса прибудовується зі сторони віталень. Завдяки скляним розсувним дверям вона слугує логічним продовженням внутрішнього простору будинку.

Уперше Родрігез виставив цей будинок на продаж у листопаді минулого року. Виручити на той час очікував $6,5 млн. Потім знизив ціну до 5,25 млн. Урешті-решт змушений був ще раз зробити знижку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продають будинок, що є втіленням вишуканої розкоші

Відома співачка зробила суперзнижку на свій усамітнений маєток. Загальна площа житлового простору в ньому охоплює майже 1400 квадратних метрів. Крім стандартних зручностей, є домашній кінозал і повністю укомплектована тренажерна.

Зараз ви читаєте новину «Наречений Дженніфер Лопез позбувається свого розкішного житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути