пʼятниця, 24 червня 2016 13:05

У Ватикані з'явилася книга про візит Іонна Павла II в Україну

У Ватикані з'явилася книга про візит Іонна Павла II в Україну

До 15-ї річниці візиту Папи Римського Іоанна Павла ІІ в Україну у ватиканських книгарнях в Римі з'явилася книга "Іоанн Павло ІІ. Його святість і подорож Його святості в Україну".

У книзі, авторкою якої є Ольга Гербст, є чимало цікавих фактів з життя Папи, а також багато моментів історичного візиту Понтифіка в Україну. Повідомляє VIDIA.

"Святий Іоанн Павло ІІ, як персона світового рівня, не лише патронував питання релігії, а й дбав про політику і культуру, про зростання молоді і її спілкування. Він руйнував кордони — політичні, економічні, культурні і релігійні… Як світовий лідер, він відвідав Україну і його візит мав надзвичайний успіх. Іоанн Павло ІІ — це приклад любові і смирення. А ще — безмежної доброти і шляхетності. Ще довго не буде Папи Римського, який би мав таку харизму, таку любов і повагу від віруючих", — йдеться у анотації до книги на Amazon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві з'ясують, що має бути на місці колишнього пам'ятника Леніну

Книгу можна знайти у книгарнях офіційного видавництва Ватикану "Libreria Editrice Vaticana": Libreria Internazionale Giovanni Paolo II (Piazza S.Pietro) та Libreria Internazionale Benedetto XVI (Piazza Pio XII, 4).

Як повідомлялося раніше, у Києві планують створити мурал, присвячений Дню Незалежності України.

Зараз ви читаєте новину «У Ватикані з'явилася книга про візит Іонна Павла II в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути