понеділок, 27 квітня 2015 13:45

100 років тому удушення в Китаї могло тривати місяцями
15

На початку 20-го століття в Китаї, коли мова йшла про покарання злочинців, перевага віддавалася смертній карі з повільним умертвіння. Дуже часто про смертну кару просили родичі вчинила винного, оскільки утримання у в'язниці непосильним тягарем лягало на їхні плечі.
Фото: bigpicture.ru
Бамбукові клітки для людей.
Страта на бамбукових жердинах.
Каральна система Китаю років 100 - 120 назад відрізнялася від європейської своїм волюнтаризмом. Укази імператора про покарання видавалися тільки в тому випадку, коли мова йшла про злочини проти держави. Всі інші злочини і проступки віддавалися на відкуп місцевим суддям і владі, і вони вважали своїм обов'язком придумати витончений спосіб розправи.
Розп'яття по-китайськи.

Китай у багатьох асоціюється з церемонією чаювання, з унікальною архітектурою, оригінальною кухнею, ушу і мудрими думками Конфуція.

Але є в Піднебесній і особлива культура - культура покарань і страт. Сьогодні вашій увазі пропонуємо 15 реальних шокуючих фотографій людей, що випробували на собі всі принади китайської каральної системи

Зараз ви читаєте новину «100 років тому удушення в Китаї могло тривати місяцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути