середа, 19 квітня 2017 13:18

Засоби, що переможуть весняну алергію

Засоби, що переможуть весняну алергію
Алергія не турбує на морі. Фото: Mint.net.ua

Позбутися свербіння та чхання через пилок дерев, які цвітуть навесні, а також від пилу допоможуть рекомендації міністерства охорони здоров'я Італії. Про це пише "Обозреватель".

Пролікуватися у медиків. Відвідини лікаря з подальшою терапією допоможуть позбутися алергії ще тоді, коли з'являться її перші прояви. Найважливіше - діагностувати, на що реагує організм - пил, шерсть домашніх тварин, пилок квітів чи, скажімо, вихлопи автомобілів. Якщо людина вже знає тип своєї алергії, може скласти календар запилення рослин. Згідно з ним вживатиме відповідні ліки.

Гуляти, коли пилок менше літає в повітрі. Вранці та ввечері, коли вологість повітря підвищується, у повітрі значно менше пилку. Цей час є найкращим для прогулянок та походів для вирішення справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 способів позбутись алергії на собак

У суху сонячну погоду не відкривати вікна. Це стосується як вікон домівок, так і автомобілів і громадського транспорту. Краще провітрювати за допомогою кондиціонера та робити вологе прибирання в салоні автомобіля та будинку. Також допомагає миття волосся, бо і там може збиратися пилок рослин.

Дихати морським повітрям. На узбережжі повітря чистіше, переконані італійські медики.

Відмова від таких продуктів, яка картопля та арахіс, захистить алергіків від неприємних відчуттів, які виникають під час цвітіння весняних рослин. Розповідає лікар-алерголог Тереза Малачинська.

Зараз ви читаєте новину «Засоби, що переможуть весняну алергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути