понеділок, 31 липня 2017 09:40

Визначили чудодійний засіб від раку мозку

Визначили чудодійний засіб від раку мозку
Американські учені з'ясували, що куркуму можна використовувати для створення наночасток, які вбивають ракові клітини мозку. Фото: pnp

Американські вчені з'ясували, що куркуму можна використовувати для створення наночастинок, які вбивають ракові клітини мозку.

Після проведення спостереження науковці відкрили новий метод боротьби з небезпечною пухлиною, оскільки хіміотерапія мало допомагає пацієнтам із таким діагнозом.

Фахівці сподіваються, що надалі розробка дозволить знайти способи ефективного лікування онкологічних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які люди вчаться брехати швидше й успішніше - дослідження

Головною проблемою для авторів проекту була нездатність молекул продукту розчинятися у воді. Про це повідомляє Nanoscale.

Науковці приєднали елемент до поверхні наночастинок, що складаються з оксиду кальцію. Отримані компоненти породжують велику кількість агресивних молекул, розташовуються усередині клітин і допомагають ліквідовувати пухлини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депресія змінює структуру мозку - лікарі

Зараз дослідники мають намір перевірити створену методику терапії раку на тваринах і, за підтвердження її безпеки, випробувати на людині.

Куркума багата активною речовиною, що зветься куркумін. Це поліфенол, що має антиоксидантну дію. У багатьох продуктах червоного кольору міститься поліфенол подібної дії, кверцетин. У сучасній харчовій промисловості обидві речовини широко застосовують, позначені у складі продуктів кодом Е100.

Зараз ви читаєте новину «Визначили чудодійний засіб від раку мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути