пʼятниця, 18 травня 2018 23:28

Вчені назвали фактори, від яких залежить відчуття під час сексу

Вчені назвали фактори, від яких залежить відчуття під час сексу
Лібідо залежить від спадковості Фото: obozrevatel.com

Від сексуального бажання - лібідо залежить, яким буде секс. На нього впливає спадковість. Виявляється, воно закладається ще в утробі матері, тому в родині пристрасних батьків народиться малюк зі схожим темпераментом.

Про це пише Zhyvyaktyvno.

Британські вчені з'ясували, що також на бажання впливають гормони естроген і тестостерон. Зміни гормонального фону роблять значний вплив на інтенсивність лібідо. Рівень лібідо у жінок досягає кульмінації в період перед овуляцією.

Після народження дитини в організмі жінки зростає гормон пролактин, який серйозно знижує лібідо, через що у пари часто виникають проблеми з сексом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які швидко підвищать сексуальне бажання

Недавні дослідження вчених показали цікаву статистику: невисокі і худі мають більш сильне сексуальне бажання, ніж високі і повнотілі люди. Те ж саме і з кліматом - тепло більше підвищує лібідо, ніж прохолодний клімат.

Вік також сприяє підвищенню лібідо, адже з роками приходить і досвід.

Сексуальність безпосередньо залежить від їжі. Є продукти-афродизіаки, які зроблять заняття сексом яскравішим. Вони посилюють потенцію, лібідо та активізують сексуальні відчуття. Їх рекомендують вживати і чоловікам, і жінкам, хто хоче завжди відчувати оргазм під час сексу.

Для підвищення лібідо сексологи радять їсти овочі, зелень (селеру, петрушку, кріп), фрукти, рис, макарони з твердих сортів пшениці і пити червоне сухе вино.

Зараз ви читаєте новину «Вчені назвали фактори, від яких залежить відчуття під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути