неділя, 08 липня 2018 05:28

Топ-5 продуктів, які допоможуть молодшати

Топ-5 продуктів, які допоможуть молодшати
Відкрили дієту, що допоможе уповільнити старість. Фото depo.ua

Вченими доведено, що ключовою причиною передчасного старіння є спосіб життя, а не генетика.

Згідно з результатами численних наукових досліджень, продовжити молодість допоможуть правильне харчування і регулярна фізична активність.

Уповільнити процеси старіння допоможуть смачні продукти харчування.

Високий вміст білка і жирних кислот омега-3 в жирних сортах риб. Поживні речовини корисні не тільки для серця і нервової системи, але і для шкіри і волосся. Вченими доведено, що регулярне споживання жирної риби дійсно знижує ризик передчасного старіння і продовжує молодість. Дієтологи рекомендують віддавати перевагу дикій рибі, щоб уникнути споживання токсинів і шкідливих хімічних речовин.

Кокосова олія містить жирні кислоти, які підвищують імунітет, а також допомагають організму краще засвоювати живильні речовини. Крім того, дослідження вчених показують, що вживання кокосового масла знижує відчуття голоду і є ефективним продуктом для зниження і контролю ваги.

Авокадо сміливо можна віднести до продуктів, що уповільнюють старіння. Високий вміст корисних жирів і антиоксидантів сприяють зниженню рівня холестерину, перешкоджають старінню, підвищують увагу і позитивно впливають на роботу мозку.

Хрестоцвіті овочі, такі як брокколі, капуста, брюссельська капуста, кольорова капуста, багаті клітковиною і антиоксидантами. Дослідження Американського інституту досліджень раку показують, що вживання хрестоцвітних овочів знижує ризик розвитку раку, а також запобігає ушкодженню клітин і стимулює процеси природної детоксикації організму, перешкоджаючи передчасному старінню.

Какао і темний шоколад багаті вітамінами, мінералами і мікроелементами, які можуть продовжити молодість. Крім того, какао покращує пам'ять, а також знижує ризик розвитку інсульту та інфаркту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені випадково виявили дієту щастя

Низьковуглеводна дієта знижує сексуальне лібідо, провокує поганий настрій і втому. Низьковуглеводна дієта або кето-дієта - це система харчування з високим вмістом жирів і помірним вмістом білків.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 продуктів, які допоможуть молодшати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути